reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny czy 11 dni po insnyminacji jak by się udało to już coś wyjdzie na becie? Lekarz kazał mi testować po 14 dniach ale mam zmianę w pracy od godziny 6 i nie dam rady iść na badanie krwi a w następnym tygodniu mam już wizytę u lekarza żeby umówić się na kolejną insyminacje... Czuję, że teraz się nie udało. A wynik bety muszę mieć w razie kolejnego zabiegu.
Tak w 11 dniu juz możesz zrobić betę... Trzymam kciuki ✊✊☺️

Kochane pisałam wczoraj o tym że zrobiłam betę. Jednak czytając Wasze wypowiedzi mam cicha nadzieję ponieważ wynik był 16 a na kartce były widełki od 5 do 20 "kobieta nie będąca w ciąży". Jak to rozumieć?

Kochane pisałam wczoraj o tym że zrobiłam betę. Jednak czytając Wasze wypowiedzi mam cicha nadzieję ponieważ wynik był 16 a na kartce były widełki od 5 do 20 "kobieta nie będąca w ciąży". Jak to rozumieć?
Powtórz w poniedziałek. W większości laboratorium powyżej 5 oznacza ciążę ale może u Ciebie jest jakoś insczej...

Kochane dziękuję, nie wytrzymam do poniedziałku🙈 jutro mam dostać miesiączkę więc rano zrobię test ciążowy a w poniedziałek biegnę na betę😄 mam Bardo mocne skurcze brzucha raz na kilka godzin, o wiele rzadziej niż przed miesiączka. Jak myślicie może to być objawa ciąży czy raczej od progesteronu?

Kochane dziękuję, nie wytrzymam do poniedziałku🙈 jutro mam dostać miesiączkę więc rano zrobię test ciążowy a w poniedziałek biegnę na betę😄 mam Bardo mocne skurcze brzucha raz na kilka godzin, o wiele rzadziej niż przed miesiączka. Jak myślicie może to być objawa ciąży czy raczej od progesteronu?
Mnie tak gniecie przy progesteronie. Jak bardzo to bierz nospe bo to może przeszkodzić w zagniezdzeniu.

Mnie tak gniecie przy progesteronie. Jak bardzo to bierz nospe bo to może przeszkodzić w zagniezdzeniu.
Tak?? To nawet nie wiedziałam. Jak zrobiłam betę i wyszło mi "kobieta nie będąca w ciąży" to od razu odłożyłam progesteron. Już nie biorę trzeci dzień. A progesteron może opóźnić spodziewana @?

reklama
Tak?? To nawet nie wiedziałam. Jak zrobiłam betę i wyszło mi "kobieta nie będąca w ciąży" to od razu odłożyłam progesteron. Już nie biorę trzeci dzień. A progesteron może opóźnić spodziewana @?
U mnie miesiączka wystepowala po 2-3 dniach po odstawieniu. Ale myśle ze powtórzy betę, bo te widełki jakieś nietypowe :p trzymam kciuki!

Do góry