Bella.n
Fanka BB :)
Z WrocławiaA skąd jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z WrocławiaA skąd jesteś?
Mam nadzieję że szybko uda Ci się zobaczyć wymarzone trzy kreski trzymam kciuki oczywiście dawaj znać co u CiebieZ Wrocławia
Dziękuję. Przeczytałam Twoją historię. 2 lekarzy chciało znowu robić histeroskopie u mnie wycinając ognisko. A 3 lekarz powiedział, że załatwi to diengostenem (endovelle). Ale co po tych 3 miesiącach to już nie mam pojęcia. Jakie następne kroki. Mam wrażenie, że wszystkich zawodzę. Męża rodziców i jeszcze jestem jedynaczką więc skupia się to na mnie. Jakby mogli to by pytali codziennie czy jestem w ciąży.Mam nadzieję że szybko uda Ci się zobaczyć wymarzone trzy kreski trzymam kciuki oczywiście dawaj znać co u Ciebie
Nie obwiniaj się.. to nie jest Twoja wina, rodzice wiedzą o problemie?Dziękuję. Przeczytałam Twoją historię. 2 lekarzy chciało znowu robić histeroskopie u mnie wycinając ognisko. A 3 lekarz powiedział, że załatwi to diengostenem (endovelle). Ale co po tych 3 miesiącach to już nie mam pojęcia. Jakie następne kroki. Mam wrażenie, że wszystkich zawodzę. Męża rodziców i jeszcze jestem jedynaczką więc skupia się to na mnie. Jakby mogli to by pytali codziennie czy jestem w ciąży.
Betę możesz zrobić po południu czy wieczorem i nie musisz być na czczo. Jeśli była szybka implantacja to może już wyjść niska beta ale może być tak że dopiero dziś się implantuje a beta wyjdzie za 2 dni. Trzymam kciuki.Dziewczyny czy 11 dni po insnyminacji jak by się udało to już coś wyjdzie na becie? Lekarz kazał mi testować po 14 dniach ale mam zmianę w pracy od godziny 6 i nie dam rady iść na badanie krwi a w następnym tygodniu mam już wizytę u lekarza żeby umówić się na kolejną insyminacje... Czuję, że teraz się nie udało. A wynik bety muszę mieć w razie kolejnego zabiegu
Nie obwiniaj się.. to nie jest Twoja wina, rodzice wiedzą o problem
Ja pewnie bym zrobiła z ciekawości, a z drugiej strony betę nie musisz robić na czczo więc po pracy też możesz spokojnie zrobić no i po 11 dniach mogło się już zagnieździć teżDziewczyny czy 11 dni po insnyminacji jak by się udało to już coś wyjdzie na becie? Lekarz kazał mi testować po 14 dniach ale mam zmianę w pracy od godziny 6 i nie dam rady iść na badanie krwi a w następnym tygodniu mam już wizytę u lekarza żeby umówić się na kolejną insyminacje... Czuję, że teraz się nie udało. A wynik bety muszę mieć w razie kolejnego zabiegu.
Tylko punkty pobrań krwi w moim mieście są otwarte max do godziny 11Betę możesz zrobić po południu czy wieczorem i nie musisz być na czczo. Jeśli była szybka implantacja to może już wyjść niska beta ale może być tak że dopiero dziś się implantuje a beta wyjdzie za 2 dni. Trzymam kciuki.
Hej. Poczekaj do końca kuracji może hormony zadziałają. Wolałabym 3 kurację niż dać się znowu pociąć :/ I absolutnie nie wpedzaj się w poczucie winy bo przy takim stanie umysłu i napięciu o ciążę będzie jeszcze trudniej. Głowa do góry trzymam kciuki.Dziękuję. Przeczytałam Twoją historię. 2 lekarzy chciało znowu robić histeroskopie u mnie wycinając ognisko. A 3 lekarz powiedział, że załatwi to diengostenem (endovelle). Ale co po tych 3 miesiącach to już nie mam pojęcia. Jakie następne kroki. Mam wrażenie, że wszystkich zawodzę. Męża rodziców i jeszcze jestem jedynaczką więc skupia się to na mnie. Jakby mogli to by pytali codziennie czy jestem w ciąży.