Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ja również mocno zaciśnięte EijTrzymsm nieustannie kciuki żeby udalo sie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również mocno zaciśnięte EijTrzymsm nieustannie kciuki żeby udalo sie :-)
Doskonale znam to uczucie....ale głowa do góry . Pozwól sobie na chwilę słabości a potem wstań i walcz. Pomyśl sobie, że w końcu Ty powiesz "jestem w ciąży" . Mi też już powoli psychika siada ciągle płaczę choć nawet nie mam jeszcze wyniku bety no ale to już człowieka przerasta te pieniądze, nerwy itd. Lecz wierzę, że wszystko jest po coś i że te starania w końcu przyniosą efekt.Dziewczyny, kolejna tym razem sąsiadka w ciąży.. już mam dość.. nie zazdroszczę ale powoli już siada mi głowa.
Przykro mi bardzo Ale ważne , że się nie poddajesz i walczysz dalej Dużo siły życzęU mnie lipa. Ewidentnie coś się działo, bo 4 dni przed @ plamilam jak nigdy... Po proszę o wpisanie na 6.03.na kwalifikacje do 3IUI
Powtórz w poniedziałek ale myślę że możesz się powoli cieszyćDziewczyny beta 10,9 czy to pozostałości po zastrzyku czy coś zaczyna się dziać ??? Jestem 11 dni po inseminacji
Nie chcę zapeszać ale czy czasem to nie mogą byc pozostałości po zastrzyku ?Powtórz w poniedziałek ale myślę że możesz się powoli cieszyć
powtórz w poniedziałek dla pewności, nie wiem ile zastrzyk się utrzymuje. Ale liczę że to nie zasługa zastrzykuDziewczyny beta 10,9 czy to pozostałości po zastrzyku czy coś zaczyna się dziać ??? Jestem 11 dni po inseminacji
U mnie 11 dni po zastrzyku beta wyszła 1,89 więc chyba raczej nie najwięcej miałam beta po zastrzyku 4,8 w 9 dniu (trochę pomyliłam dni, kiedy mam robić )Nie chcę zapeszać ale czy czasem to nie mogą byc pozostałości po zastrzyku ?