reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję Dziewczyny za kciuki Już krew oddana 18-19 wynik. To będzie najdłuższy dzień
Najważniejsza jest jakoś pęcherzyka jeden wystarczy tak jak jeden plemniczek u mnie przy dwóch iui po lametcie były trzy dojrzałe i po tym 3 cialka zolte a ciąży nie ma Wiec nic sie nie martwJa tez teraz miałam 1 inseminację . Brałam lamette od 4 do 8 dnia cyklu . Urósł mi tylko jeden pęcherzyk na prawym . Spytałam się lekarza czy to źle tylko że jeden odpowiedział mi że jestem młoda i że jakby bylo więcej to jest ryzyko ciąży mnogiej .... Teraz się zmartwiłam, że jednak może jest coś źle ze mną że jak tylko jeden miałam a lekarz mimo to zrobił inseminację. U Ciebie co lekarz mówił o tym jednym pęcherzyku ?
Trzymam kciukiDziękuję Dziewczyny za kciuki Już krew oddana 18-19 wynik. To będzie najdłuższy dzień
matyldaewa
Nigdy nie komentował tego, że jest to nieprawidłowość, więc zawsze, jak był jeden pęcherzyk to było dobrze, najważniejsze, żeby odpowiednio dojrzał i endometrium było odpowiedniej wielkości, jak jeden to też było dobrzeJa tez teraz miałam 1 inseminację . Brałam lamette od 4 do 8 dnia cyklu . Urósł mi tylko jeden pęcherzyk na prawym . Spytałam się lekarza czy to źle tylko że jeden odpowiedział mi że jestem młoda i że jakby bylo więcej to jest ryzyko ciąży mnogiej .... Teraz się zmartwiłam, że jednak może jest coś źle ze mną że jak tylko jeden miałam a lekarz mimo to zrobił inseminację. U Ciebie co lekarz mówił o tym jednym pęcherzyku ?
Dziewczyny ja co prawda jestem przed pierwsza IUI, ale miałam już 4 razy stymulację lametta i zawsze był tylko jeden pęcherzyk. Za kilka godzin mam wizytę w 10 dc największy pęcherzy miał 12 mm jestem po 3 zastrzykach z bemfoli dziś 13dc No i zobaczymy czy coś drgnęło.... trzymajcie kciuki
matyldaewa
Daj znać !Dziewczyny ja co prawda jestem przed pierwsza IUI, ale miałam już 4 razy stymulację lametta i zawsze był tylko jeden pęcherzyk. Za kilka godzin mam wizytę w 10 dc największy pęcherzy miał 12 mm jestem po 3 zastrzykach z bemfoli dziś 13dc No i zobaczymy czy coś drgnęło.... trzymajcie kciuki
Be_More_Happy
Aha ok dziękuję za odpowiedź no u mnie też nie komentował że tylne jeden ale ja już jak to ja sobie wbijam na głowę że może coś być nie tak że tylko jeden rośnie ....no ale jak widać nic chyba aż w tym złego nie jestNigdy nie komentował tego, że jest to nieprawidłowość, więc zawsze, jak był jeden pęcherzyk to było dobrze, najważniejsze, żeby odpowiednio dojrzał i endometrium było odpowiedniej wielkości, jak jeden to też było dobrze
reklama
Be_More_Happy
Dziękuję za wsparcie no niby potrzeba TYLKO jeden pęcherzyk i jeden plemniczek a w rzeczywistości to i tak wychodzi, że zajście w ciążę nie jest takie łatweNajważniejsza jest jakoś pęcherzyka jeden wystarczy tak jak jeden plemniczek u mnie przy dwóch iui po lametcie były trzy dojrzałe i po tym 3 cialka zolte a ciąży nie ma Wiec nic sie nie martw
Podziel się: