Kropka3333
Fanka BB :)
Taak. Kazali zrobić bete, estradiol i coś tam jeszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak. Kazali zrobić bete, estradiol i coś tam jeszcze.
Kochana wiem że Ci ciężko, ale jeszcze będzie dobrze. Nie załamuj się. Ściskam mocnoMoje "plamienie implantacyjne " przerodziło się w okres [emoji57] wszystko zaczynam od nowa. Do wtorku bede wiedziała kiedy uda mi się zacząć nową procedurę. Wypisuje się z wszystkich forum bo mi to strasznie ryje głowę. Non stop próbuje być mądrzejsza od lekarzy bo ta i tamta dostała coś czego ja nie. Z Wami oczywiście zostanę, chociaż z IUI juz niewiele mam wspólnego
Kochana wiem że Ci ciężko, ale jeszcze będzie dobrze. Nie załamuj się. Ściskam mocno [emoji9]
Moje "plamienie implantacyjne " przerodziło się w okres [emoji57] wszystko zaczynam od nowa. Do wtorku bede wiedziała kiedy uda mi się zacząć nową procedurę. Wypisuje się z wszystkich forum bo mi to strasznie ryje głowę. Non stop próbuje być mądrzejsza od lekarzy bo ta i tamta dostała coś czego ja nie. Z Wami oczywiście zostanę, chociaż z IUI juz niewiele mam wspólnego
Kochana bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.Moje "plamienie implantacyjne " przerodziło się w okres [emoji57] wszystko zaczynam od nowa. Do wtorku bede wiedziała kiedy uda mi się zacząć nową procedurę. Wypisuje się z wszystkich forum bo mi to strasznie ryje głowę. Non stop próbuje być mądrzejsza od lekarzy bo ta i tamta dostała coś czego ja nie. Z Wami oczywiście zostanę, chociaż z IUI juz niewiele mam wspólnego
Dokładnie tak ! Dziewczyny maja racje w końcu się uda i wtedy pomyślisz, ze było ciężko, ale na maksa wartoMoje "plamienie implantacyjne " przerodziło się w okres [emoji57] wszystko zaczynam od nowa. Do wtorku bede wiedziała kiedy uda mi się zacząć nową procedurę. Wypisuje się z wszystkich forum bo mi to strasznie ryje głowę. Non stop próbuje być mądrzejsza od lekarzy bo ta i tamta dostała coś czego ja nie. Z Wami oczywiście zostanę, chociaż z IUI juz niewiele mam wspólnego
współczuję i przesyłam siły do dalszej walkiMoje "plamienie implantacyjne " przerodziło się w okres [emoji57] wszystko zaczynam od nowa. Do wtorku bede wiedziała kiedy uda mi się zacząć nową procedurę. Wypisuje się z wszystkich forum bo mi to strasznie ryje głowę. Non stop próbuje być mądrzejsza od lekarzy bo ta i tamta dostała coś czego ja nie. Z Wami oczywiście zostanę, chociaż z IUI juz niewiele mam wspólnego
Kochana bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.
Chcesz teraz rozpocząć procedurę in vitro ?
Poprawiamy korone i walczymy [emoji3589][emoji3589][emoji73]