Elizabeth84
Fanka BB :)
Dziewczyny jaka polecacie klinikę w Krakowie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jesteśmy w Parens polecam bardzo akurat dr Esterę Kłosowicz, która jest takim naszym „aniołem”Dziewczyny jaka polecacie klinikę w Krakowie?
Janeczko taki jest podobno... w końcu prezes. Najważniejsze żebyś Ty się czuła dobrze zaopiekowania. My wybraliśmy dr Kłosowicz i nie wyobrażam sobie innego lekarza, ale to tak jak mówię nasze odczucia. Mam nadzieje, że Wy też znajdziecie kogoś dobregoAsia34 byłam w Parens dr Janeczko i powiem szczerze czułam się olana.. zrobili mi cytologię i na następnej wizycie za 3 miesiące powiedzieli mi że wyszła bakteria potem pół roku stracone l na leczenie. Oczywiscie zmieniłam klinike ale zastanawiam się czy nie rozwarzyc ponownej zmiany
I pewnie dzika kasę wziął :/Asia34 no chyba coś w tym jest ze prezes to taki jest w stosunku do pacjentek bo koleżanka też u niego była wizyta 5min i tyle