reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Asia34 byłam w Parens dr Janeczko i powiem szczerze czułam się olana.. zrobili mi cytologię i na następnej wizycie za 3 miesiące powiedzieli mi że wyszła bakteria potem pół roku stracone l na leczenie. Oczywiscie zmieniłam klinike ale zastanawiam się czy nie rozwarzyc ponownej zmiany

@Evelyn1919 Robiłam te 5 ale jest ich więcej mi wyszły przeciwciała p/kardiolipinie, pozostałe ok. Czekałam kilka godzin wynik w ten sam dzień. Je trzeba robić w tych dwóch klasach igg i igm bo to sprawdza czy problem był i jest i powstał ostatnio. Tych badań jest więcej ale te są podstawą. Jak tu nie wyjdzie można dalej szukać.
antykoagulant tocznia DRVVT - może być przesiewowy
p/c p. kardiolipinie w kl IgG met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)
p/c p. kardiolipinie w kl IgM met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)
p/c p. beta2-glikoproteinie I w kl. IgG met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)
p/c p. beta2-glikoproteinie I w kl. IgM met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)

Ostatnia edycja:
Asia34 byłam w Parens dr Janeczko i powiem szczerze czułam się olana.. zrobili mi cytologię i na następnej wizycie za 3 miesiące powiedzieli mi że wyszła bakteria potem pół roku stracone l na leczenie. Oczywiscie zmieniłam klinike ale zastanawiam się czy nie rozwarzyc ponownej zmiany
Janeczko taki jest podobno... w końcu prezes. Najważniejsze żebyś Ty się czuła dobrze zaopiekowania. My wybraliśmy dr Kłosowicz i nie wyobrażam sobie innego lekarza, ale to tak jak mówię nasze odczucia. Mam nadzieje, że Wy też znajdziecie kogoś dobrego 🙂

reklama
Cześć kochane.
Malo sie udzielam ale caly czas czytam na bierzaco. Wiecie na forum jestem prawie 2lata.
Zbliza sie marzec miesiąc ktorego nie lubie , poniewaz moj aniolek mial by juz 4lata eh.
Myslalam ze bede miec piekny prezent na dzien kobiet ale wszystko wskazuje ze NIE . Dziś jest 27dc obudzil mnie bol podbrzusza i juz wiem ze nic z tego tym bardziej ze starannie mierze temp. Wczoraj jeszcze bylo 37.2 a dzis już 36.6 takze albo dzisiaj albo jutro ta wredota przyjedzie czerwonym wozem. Dodam ze na naturalnych cyklach probujemy bo niestety covid mocno odbil się na portfelu i nawet na iui mnie nie stac eh. Za wszystkie Was trzymam caly czas kciuki i prosze wybaczyc ale zwlaszcza za
@eij

Do góry