reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja jestem juz po pierwszej. Uzyskaliśmy dwa zarodki, jeden dał ciążę ale tylko do 7+6, a teraz transfer jedynej
emoji300.png
nieudany. Może za szybko podeszłam po łyzeczkowaniu, nie wiem
emoji2370.png
Bardzo mi przykro...
ja teraz będę przystępować do procedury, pierwszej... i bardzo sie boje czekam na nowy cykl wizyta w 2dc ocena ze wszystko Ok i start ze stymulacja taki juz mam zestaw

reklama
Kurcze mam dopiero 23 dzień cyklu.. Okres powinnam dostać w sobotę a już jakieś plamienie mi się pojawiło, mam wrażenie że zaraz za chwilę spłynie wszystko... :( Dziwi mnie to bardzo czemu tak wcześnie.. Owulacje miałam potwierdzona więc to nie cykl bezowulacyjny..

Kurcze mam dopiero 23 dzień cyklu.. Okres powinnam dostać w sobotę a już jakieś plamienie mi się pojawiło, mam wrażenie że zaraz za chwilę spłynie wszystko... :( Dziwi mnie to bardzo czemu tak wcześnie.. Owulacje miałam potwierdzona więc to nie cykl bezowulacyjny..
Implantacja?

O to może.. Chociaż nigdy nie miałam tak, a też zastanawia mnie bo dawniej miałam plamienia przed okresem przez niski progesteron brałam luteinę i potem plamienia ustały. W tym miesiącu biorę progesteron besins czy coś takiego w tabletkach, myślicie ze może to być wynik tego że akurat gorzej mój organizm przyjmuje taka Postać progesteronu... Bo szukam, zastanawiam się skąd to i dlaczego i czemu tak szybko... Ehh

Moje "plamienie implantacyjne " przerodziło się w okres [emoji57] wszystko zaczynam od nowa. Do wtorku bede wiedziała kiedy uda mi się zacząć nową procedurę. Wypisuje się z wszystkich forum bo mi to strasznie ryje głowę. Non stop próbuje być mądrzejsza od lekarzy bo ta i tamta dostała coś czego ja nie. Z Wami oczywiście zostanę, chociaż z IUI juz niewiele mam wspólnego;)
Bardzo mi przykro 🙁 Życzę dużo siły do dalszej walki 💪

reklama
Strach niestety będzie zawsze. A jaka macie przyczynę niepłodności ? My mamy idiopatyczną wtórną, 7 lat temu urodziłam synka poczętego naturalnie, nawet wpadķa bym go nazwała :)
Bardzo mi przykro...
ja teraz będę przystępować do procedury, pierwszej... i bardzo sie boje czekam na nowy cykl wizyta w 2dc ocena ze wszystko Ok i start ze stymulacja taki juz mam zestaw

Do góry