reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi :(
Zrób jeszcze test. U mnie 9dpt co prawda w nocy była biel vizira a 2 dni później tak jak gin kazał testować była kreska.

reklama
Wszystko jest odpowiednio literki i cyferki 😃 pierwsza cyfra ma zakres od 1 do 4 oznacza całość rozwoju zas dwie kolejne to adekwatnie 1 to a 2 to b 3 to c. Fakt że mowia te wartosci o jakości ale tak naprawdę nie ma na to reguły. Podobno ten np 4 1 1 czyli mega dobry moze się nie przyjąć a ten 3 3 3 przyjmie się bez problemu 😉 wiec bez paniki bo tylko spokój nas uartuje 🙃
Paniki nie ma, po prostu się zastanawiam bo przecież ten mój były gin to wyjaśnił tyle co nic. Mam nadzieję że ta babka co do niej idę 18.3 będzie bardziej komunikatywna :)

Paniki nie ma, po prostu się zastanawiam bo przecież ten mój były gin to wyjaśnił tyle co nic. Mam nadzieję że ta babka co do niej idę 18.3 będzie bardziej komunikatywna :)
Ja miałam chyba z 3 gin którzy byli masakryczne. Teraz mam takiego ze nawet sms z wynikami wysylam i jest od razu info. Nie muszę się niepotrzebnie zastanawiać myśleć czytać. Nom i jak mi coś chodzi po głowie to tez moge zawsze zapytać 😊

No ja też swój ideał znalazłam na ostatnim badaniu tu u mnie lokalnie, tyle że on się nie zajmuje rozrodczością wspomaganą (ale na pewno będzie mi ciążę prowadził) więc musze wrócić do kliniki zwłaszcza że tam mam zarodki. Ale ta babka z kliniki do której pójdę zamiast do starego gina też się wydaje sensowna.

U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi :(
Trzymam kciuki. Wyglada ze to jeszcze bardzo wczesny termin na testowanie.
Choć na procedurach ivf w ogole sie nie znam.

reklama
Do góry