Ja też tak chciałam przy pierwszym transferze ale gin stwierdził że jakby coś poszło nie tak to zostaną jeszcze 2. No i poszło nie tak. Ale tym razem skonsultuję innego gina i zobaczymy co powie. Ze względu na mój wiek chciałabym mieć podane 2 zarodki licząc na to że oba się przyjmą, natomiast zdaję sobie sprawę z faktu że ciąża bliźniacza niesie ze sobą większe ryzyko.Ja np będę miec 2 podawane ;-) lekarz tłumaczył to tak, że zawsze jak jedno się nie uda to większa szansa jest w 2 ;-)
reklama
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Wszystko jest odpowiednio literki i cyferki pierwsza cyfra ma zakres od 1 do 4 oznacza całość rozwoju zas dwie kolejne to adekwatnie 1 to a 2 to b 3 to c. Fakt że mowia te wartosci o jakości ale tak naprawdę nie ma na to reguły. Podobno ten np 4 1 1 czyli mega dobry moze się nie przyjąć a ten 3 3 3 przyjmie się bez problemu wiec bez paniki bo tylko spokój nas uartujeTylko tam nie ma numerków tylko literki :/ i nadal nie bardzo rozumiem, ale chyba ten zarodek z 3.3.3 ma mniejsze szanse...
Evelyn1919
U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi
JK♥️♥️
Ja chciałam również 2. Ale moj lekarz stanowczo powiedział że za duże ryzyko jest z 2. Wiek i brak ogilnie różnych dolegliwości moze spowodować ciążę monoga co jest dużym ryzykiem. A ja mam tylko 2 mrozaczki wiec biore do domku 1 tzn przygotowuje się na niegoJa też tak chciałam przy pierwszym transferze ale gin stwierdził że jakby coś poszło nie tak to zostaną jeszcze 2. No i poszło nie tak. Ale tym razem skonsultuję innego gina i zobaczymy co powie. Ze względu na mój wiek chciałabym mieć podane 2 zarodki licząc na to że oba się przyjmą, natomiast zdaję sobie sprawę z faktu że ciąża bliźniacza niesie ze sobą większe
6 dpt to jednak jeszcze bardzo wcześnie, nie trać wiary w kropka, może potrzebuje jeszcze trochę czasu na zadomowienie.U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi
Kropka3333
U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi
Popieram
6 dzień to za krótko.. przynajmniej do 10 poczekaj
JK♥️♥️
Moj lekarz mowil ze najwcześniej testuje się 10dpt. Jest to najszybszy termin moze kropek jeszcze niewyczuwalny przez sikanca wiec spokojnie6 dpt to jednak jeszcze bardzo wcześnie, nie trać wiary w kropka, może potrzebuje jeszcze trochę czasu na zadomowienie.
Evelyn1919
Poczekam, poczekam nic mi więcej nie zostało [emoji17]
reklama
Kropka3333
Główka do góry. Nadzieja umiera ostatnia
Podziel się: