Zrób jeszcze test. U mnie 9dpt co prawda w nocy była biel vizira a 2 dni później tak jak gin kazał testować była kreska.U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi
reklama
Paniki nie ma, po prostu się zastanawiam bo przecież ten mój były gin to wyjaśnił tyle co nic. Mam nadzieję że ta babka co do niej idę 18.3 będzie bardziej komunikatywnaWszystko jest odpowiednio literki i cyferki pierwsza cyfra ma zakres od 1 do 4 oznacza całość rozwoju zas dwie kolejne to adekwatnie 1 to a 2 to b 3 to c. Fakt że mowia te wartosci o jakości ale tak naprawdę nie ma na to reguły. Podobno ten np 4 1 1 czyli mega dobry moze się nie przyjąć a ten 3 3 3 przyjmie się bez problemu wiec bez paniki bo tylko spokój nas uartuje
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Ja miałam chyba z 3 gin którzy byli masakryczne. Teraz mam takiego ze nawet sms z wynikami wysylam i jest od razu info. Nie muszę się niepotrzebnie zastanawiać myśleć czytać. Nom i jak mi coś chodzi po głowie to tez moge zawsze zapytaćPaniki nie ma, po prostu się zastanawiam bo przecież ten mój były gin to wyjaśnił tyle co nic. Mam nadzieję że ta babka co do niej idę 18.3 będzie bardziej komunikatywna
No ja też swój ideał znalazłam na ostatnim badaniu tu u mnie lokalnie, tyle że on się nie zajmuje rozrodczością wspomaganą (ale na pewno będzie mi ciążę prowadził) więc musze wrócić do kliniki zwłaszcza że tam mam zarodki. Ale ta babka z kliniki do której pójdę zamiast do starego gina też się wydaje sensowna.
Evelyn1919
5 dniowy zarodek?
Zrób jeszcze test. U mnie 9dpt co prawda w nocy była biel vizira a 2 dni później tak jak gin kazał testować była kreska.
Trzymam kciuki. Wyglada ze to jeszcze bardzo wczesny termin na testowanie.U mnie test bielusieńki. Jedyne pocieszenie ze dopiero po południu bedzie pełne 6 dób. Oczywiście się spłakałam ale nadzieje umiera ostatnia. Najgorsze jest to ze nie mogę zrobić bety z krwi
Choć na procedurach ivf w ogole sie nie znam.
Dokładnie5 dniowy zarodek?
Evelyn1919
Dajesz nadzieje. Chyba za bardzo bazuje na poprzednim transferze, gdzie w 6dpt miałam cień cienia.
Dokładnie
matyldaewa
Też dostałam 13 dc o 8 rano, a później inseminacja była ok. 10/11Ja dostałam tylko na pęknięcie. Jutro mam o 22 sobie zrobić. Otrivelle dostałam.
reklama
Be_More_Happy
Kochane w ten piątek mam wolne będzie to 11 dni po inseminacji czy już mogłabym iść na betę ?? Potem jest weekend i już wolałabym widzieć ...
Podziel się: