reklama
eij
Fanka BB :)
40 zlA ile płacicie za Betę ? Ja robiłam tylko raz rok temu ale mam pakiet w Lux medzie i mam ja w pakiecie wiec nie płaciłam
Katarzyna99
Zaciekawiona BB
Dziewczyny pomóżcie. Jestem świeżo po wizycie udało się wychodowac na 2 pęcherzyki i wstępnie jesteśmy zapisani na insyminacje na wtorek ale mam wąskie endometrium. Dziś w 10 DC ma 4.2 mm. Pani doktor już mnie uprzedziła, że jeśli do wtorku nie będzie miało powyżej 6 mm to nie ma sensu robić insyminacji.
Przez 3 miesiące monitoringu zawsze przed owulacja było cienkie a po w normach. Powiedzcie mi czy może dieta można to wyregulować? Czy może są jakieś cudowne leki na to?
Przez 3 miesiące monitoringu zawsze przed owulacja było cienkie a po w normach. Powiedzcie mi czy może dieta można to wyregulować? Czy może są jakieś cudowne leki na to?
Miałam ten sam problem po pierwszej stymulacji, bo endo miało 6 i lekarz nie zrobił. Teraz od początku każdego cyklu pije po lampce czerwonego wina wytrawnego, czasem orzechy i endo ma koło 10 przy podaniu ovitrelle.Dziewczyny pomóżcie. Jestem świeżo po wizycie udało się wychodowac na 2 pęcherzyki i wstępnie jesteśmy zapisani na insyminacje na wtorek ale mam wąskie endometrium. Dziś w 10 DC ma 4.2 mm. Pani doktor już mnie uprzedziła, że jeśli do wtorku nie będzie miało powyżej 6 mm to nie ma sensu robić insyminacji.
Spróbuj popracować winkiem nad endo.
matyldaewa
Bocian w jakim mieście? Ja w PoznaniuBocian, a Ty?
matyldaewa
U mnie było podobnie, przy 1 inseminacji w 10 dniu miałam ok 4 mm i dostałam dodatkowo od razu zastrzyk na wzrost i drugi 12 dc , później 13 dc miałam USG i było już grube, że można było zrobić inseminacjęDziewczyny pomóżcie. Jestem świeżo po wizycie udało się wychodowac na 2 pęcherzyki i wstępnie jesteśmy zapisani na insyminacje na wtorek ale mam wąskie endometrium. Dziś w 10 DC ma 4.2 mm. Pani doktor już mnie uprzedziła, że jeśli do wtorku nie będzie miało powyżej 6 mm to nie ma sensu robić insyminacji.
Katarzyna99
Zaciekawiona BB
Ja dostałam tylko na pęknięcie. Jutro mam o 22 sobie zrobić. Otrivelle dostałam.U mnie było podobnie, przy 1 inseminacji w 10 dniu miałam ok 4 mm i dostałam dodatkowo od razu zastrzyk na wzrost i drugi 12 dc , później 13 dc miałam USG i było już grube, że można było zrobić inseminację
matyldaewa
Też dostałam 13 dc o 8 rano, a później inseminacja była ok. 10/11
Dziewczyny które miały in vitro pomóżcie proszę. Znalazłam właśnie kartę inf. po pierwszym transferze. Zarodek który został mi podany był z 5 doby 4.1.1. Zostały 2 z 6 doby 4.2.2 i 3.3.3. Możecie przetłumaczyć o co dokładnie chodzi z tymi oznaczeniami? Chciałabym aby w drugim transferze podali oba zarodki tylko pytanie czy są one 'dobrej' jakości bo te oznaczenia bardzo się różnią...
reklama
Kropka3333
Link do: Klasyfikacja zarodków | InviMed Blog na samym dole fajnie jest opisaneDziewczyny które miały in vitro pomóżcie proszę. Znalazłam właśnie kartę inf. po pierwszym transferze. Zarodek który został mi podany był z 5 doby 4.1.1. Zostały 2 z 6 doby 4.2.2 i 3.3.3. Możecie przetłumaczyć o co dokładnie chodzi z tymi oznaczeniami? Chciałabym aby w drugim transferze podali oba zarodki tylko pytanie czy są one 'dobrej' jakości bo te oznaczenia bardzo się różnią...
Podziel się: