reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witajcie słonecznie. ☀️☀️
Znowu zrobiłam test i znowu negatywny 😞 ciężki i smutny to będzie weekend.
Ale wam wszystkim życzę udanego weekendu ☺️☀️

Witam Was.
Jestem nowa na tym forum. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu czeka mnie pierwsza insyminacja na cyklu stymulowanym. Jutro mam wizytę na której lekarz sprawdzi czy udało mi się wychodowac jakieś pęcherzyki i postanowi co dalej.
Jestem po drożności jajowodów w listopadzie (jajowody drożne) potem 3 cykle stymulowane i monitorowane i niestety się nie udało a teraz insyminacja.
Czy was też dotyka takie przygnębienie? Nie dość, że się nie udaje to jeszcze to wszystko tyle kosztuje (badania, wizyty,leki), oszczędności pozwoli topnieją do tego przecież trzeba za coś żyć i spłacać kredyt.
Heeeej moja sytuacja wyglada bardzo podobnie do Twojej. Tez mialam HSG oba w100% drożne, wyniki nasienia super, tarczyca uregulowana i zaczęliśmy stymulacja jednak 3 razy nam się udało potem zrobiłam sobie prawie roczna przerwe No i teraz przygotowujemy się do pierwszej IUI już w następnym tygodniu :) wiadomo, ze koszta leczenia to jakiś hardcore ale kasę zawsze się da jakos
Wykombinować :)

reklama
Witajcie słonecznie. ☀️☀️
Znowu zrobiłam test i znowu negatywny 😞 ciężki i smutny to będzie weekend.
Ale wam wszystkim życzę udanego weekendu ☺️☀️
Witam ☺️ Nie chcesz iść na betę ? Ja chyba w ogóle tych testów nie będę robiła żeby się nie stresować i pójdę od razu na betę żeby było już czarnym na białym ..no chyba że miesiączka wcześniej przyjdzie to nie wiem czy w ogóle na nią pójdę. Życzę miłego dnia i nie stresuj się 🤗🤗

Do góry