reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam ☺️ Nie chcesz iść na betę ? Ja chyba w ogóle tych testów nie będę robiła żeby się nie stresować i pójdę od razu na betę żeby było już czarnym na białym ..no chyba że miesiączka wcześniej przyjdzie to nie wiem czy w ogóle na nią pójdę. Życzę miłego dnia i nie stresuj się 🤗🤗
Czarno na białym miało być 😜

reklama
Witam ☺️ Nie chcesz iść na betę ? Ja chyba w ogóle tych testów nie będę robiła żeby się nie stresować i pójdę od razu na betę żeby było już czarnym na białym ..no chyba że miesiączka wcześniej przyjdzie to nie wiem czy w ogóle na nią pójdę. Życzę miłego dnia i nie stresuj się 🤗🤗
Szkoda mi chyba kasy na betę... żeby zobaczyc wynik 0,20 😂ale fakt byłoby czarne na białym

Szkoda mi chyba kasy na betę... żeby zobaczyc wynik 0,20 😂ale fakt byłoby czarne na białym
No właśnie ☺️ Jak kupisz te kilka testów to juz masz też zamiast tych testów na betę. Każdy robi jak uważa. Ja jak czytam tu niektórych dziewczyn historie to mało którym pokazywał test pozytywny wynik ☺️ Więc jeszcze nic straconego . Nadal mocno trzymam kciuki ✊✊

A ile płacicie za Betę ? Ja robiłam tylko raz rok temu ale mam pakiet w Lux medzie i mam ja w pakiecie wiec nie płaciłam :)

No właśnie ☺️ Jak kupisz te kilka testów to juz masz też zamiast tych testów na betę. Każdy robi jak uważa. Ja jak czytam tu niektórych dziewczyn historie to mało którym pokazywał test pozytywny wynik ☺️ Więc jeszcze nic straconego . Nadal mocno trzymam kciuki ✊✊
Tak to prawda, może tez lenistwo i do Labo nie chce sie jechac i stać w tych kolejkach. Sama nie wiem... ale masz racje beta daje klarowny wynik ...

reklama
Do góry