reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na obecną chwilę mąż ma zrobić najświeższe wyniki i lekarz powiedział, że zadecydujemy co dalej, w kwestii insemi, kiedy co i jak. Czytałam na forum, że wielu udało się po 1szym razie, ale tak jak piszecie nie napalam się bo to loteria.

reklama
Na obecną chwilę mąż ma zrobić najświeższe wyniki i lekarz powiedział, że zadecydujemy co dalej, w kwestii insemi, kiedy co i jak. Czytałam na forum, że wielu udało się po 1szym razie, ale tak jak piszecie nie napalam się bo to loteria.
Trzymam za nas kciuki, ja jestem tez przed... ale tez mega bym chciała aby nam sie udalo. Aby pozniej wszystko bylo okej, każda z nas tego pragnie ale zycie bywa rozne...

reklama
Do góry