Mogę zapytać czy zabieg miałaś na nfz czy prywatnie? Trzymam kciuki za szybkie gojenieDochodzę powoli do siebie ale jeszcze jest ciężko. Okazało się że jajowody drożne, jajniki ok. Miałam małe ogniska endometriozy i zrosty, wszystko zostało usunięte. Profesor stwierdził że teraz tylko się starać. Wyniki histopatologiczne mają być do trzech tygodni, ale do swojego lekarza pojadę już 19.02 więc kolorku możesz mnie dopisać
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Zabieg miałam na NFZ, ale szczerze spokojnie mogę polecić SU w Krakowie
Mogę zapytać czy zabieg miałaś na nfz czy prywatnie? Trzymam kciuki za szybkie gojenie
Mogę zapytać czy zabieg miałaś na nfz czy prywatnie? Trzymam kciuki za szybkie gojenie
Dzień po inseminacji byłaś na jakiś badaniach, dobrze rozumiem?Hej dziewczynkiGratuluje zaciazonym i trzymam kciuki za te czekające na efekty staram
Trochę sie nie odzywałam, ale trochę sie tez działo .. styczeń był ciężkim miesiącem pod każdym względem bez żadnych starań.
Teraz trzeba było sie otrząsnąć i przystąpiliśmy do drugiej iui, w poniedziałek wieczorem odbyło sie podanie nasienia, dzisija potwierdzone 3 cialka zolte, od jutra duphaston i długie dwa tygodnie... jakoś nie potrafie sie pozytywnie do tego nastawić
Karola z nadzieją
Dziękuje, wiem wiem Ja za Ciebie tez Widocznie obie musimy jeszcze chwile zaczekać, ale wartoKarolcia będzie dobrze ja trzymam mocno kciuki
Jestem tutaj nowa i generalnie z milionem myśli w głowie. Dzisiaj byłam u gina, miałam piękną owulacje na obrazie USG (stymulowaną Aromkiem- Letrozol i cykl regulowany Duphastonem) a mimo to od 2 lat nic. Okazało się, że wyniki mojego męża nie są najlepsze. Lekarz powiedział, że w marcu zrobimy podejście do inseminacji ale wciaz stymulowanej Letrozolem. Nie wiem totalnie jak mam się na to przygotować, z jednej strony czytając forum jestem pełna nadziei ale z drugiej wolę się nie napalać. Jak to u Was było? Dużo badań należy wykonać przed insemi? Buziaki!
eij
Szczegółowe wytyczne dostaniesz w klinice ale na pewno biocenoza, drożność jajowodów, badania hormonalne i infekcyjne z krwi. Do tego aktualna cytologia i USG piersi.Jestem tutaj nowa i generalnie z milionem myśli w głowie. Dzisiaj byłam u gina, miałam piękną owulacje na obrazie USG (stymulowaną Aromkiem- Letrozol i cykl regulowany Duphastonem) a mimo to od 2 lat nic. Okazało się, że wyniki mojego męża nie są najlepsze. Lekarz powiedział, że w marcu zrobimy podejście do inseminacji ale wciaz stymulowanej Letrozolem. Nie wiem totalnie jak mam się na to przygotować, z jednej strony czytając forum jestem pełna nadziei ale z drugiej wolę się nie napalać. Jak to u Was było? Dużo badań należy wykonać przed insemi? Buziaki!
eij
To na początku, reszta zależy od waszych wyników. Może lekarz zalecić jakieś dodatkowe badania..Szczegółowe wytyczne dostaniesz w klinice ale na pewno biocenoza, drożność jajowodów, badania hormonalne i infekcyjne z krwi. Do tego aktualna cytologia i USG piersi.
G
gość2502
Gość
Kochana to, że mąż ma slabe wyniki to nie problem uwierz mi... mój mąż ma kryptozoospermie, 5 plemnikow na krzyz a w rodzinie tez choroby genetyczne... u nas nawet in vitro moze wyjsc kiepsko więc intensywnie myślimy nad inseminacja nasieniem dawcy. Nie stresuj sie ale i nie napalaj, z tego co widzę to roznie bywa z rezultatami inseminacji. Lekarz nie powiedział Ci jakie badania wykonać? Ogólnie kolezanka eij dobrze prawi ja przed 1 wizytą w klinice niepłodności będę robila te badania w 2 dniu cyklu, to podobno bardzo ważne, w którym dniu je wykonaćJestem tutaj nowa i generalnie z milionem myśli w głowie. Dzisiaj byłam u gina, miałam piękną owulacje na obrazie USG (stymulowaną Aromkiem- Letrozol i cykl regulowany Duphastonem) a mimo to od 2 lat nic. Okazało się, że wyniki mojego męża nie są najlepsze. Lekarz powiedział, że w marcu zrobimy podejście do inseminacji ale wciaz stymulowanej Letrozolem. Nie wiem totalnie jak mam się na to przygotować, z jednej strony czytając forum jestem pełna nadziei ale z drugiej wolę się nie napalać. Jak to u Was było? Dużo badań należy wykonać przed insemi? Buziaki!
Załączniki
eij
Jak ja robiłam w zeszłym roku krew to nie miałam mówione w którym konkretnie dniu cyklu mam je zrobić, ale lekarz kazał na wynikach napisać w którym DC robiłam badania hormonówKochana to, że mąż ma slabe wyniki to nie problem uwierz mi... mój mąż ma kryptozoospermie, 5 plemnikow na krzyz a w rodzinie tez choroby genetyczne... u nas nawet in vitro moze wyjsc kiepsko więc intensywnie myślimy nad inseminacja nasieniem dawcy. Nie stresuj sie ale i nie napalaj, z tego co widzę to roznie bywa z rezultatami inseminacji. Lekarz nie powiedział Ci jakie badania wykonać? Ogólnie kolezanka eij dobrze prawi ja przed 1 wizytą w klinice niepłodności będę robila te badania w 2 dniu cyklu, to podobno bardzo ważne, w którym dniu je wykonać
reklama
G
gość2502
Gość
Rozumiem, ja swego czasu latalam duzo do endokrynolog- ginekolog bo nadmiernie wypadaly mi wlosy i badałam sie od stop do glow, i właśnie hormony płciowe mowila mi abym robiła od 1 do 5 dnia cyklu szczególnie fsh i lhJak ja robiłam w zeszłym roku krew to nie miałam mówione w którym konkretnie dniu cyklu mam je zrobić, ale lekarz kazał na wynikach napisać w którym DC robiłam badania hormonów
Podziel się: