reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na obecną chwilę mąż ma zrobić najświeższe wyniki i lekarz powiedział, że zadecydujemy co dalej, w kwestii insemi, kiedy co i jak. Czytałam na forum, że wielu udało się po 1szym razie, ale tak jak piszecie nie napalam się bo to loteria.
Ja mam kuzynkę której po pierwszym razie na cyklu naturalnym sie udało.
Ale to naprawdę kwestia szczęścia...

reklama
Dziewczyny ostatnie 2 dni śluz jak białko jajka i pobolewające jajniki więc zrobiłam dziś test owulacyjny (został mi jeden po wcześniejszych próbach - tamte, żeby było śmiesznie nigdy nie wychodziły) i 2 kreski !!! Także chyba jestem na dobrej drodze do nowego rozdziału :)
Super, nareszcie wszystko wraca do normy 🙂

Ciesze się ze u Ciebie Izzy juz jest ok. 2 kreski na owu brzmi jak przyspieszone walentynki :-D super ! U mnie dopiero 7dc. Nie ma co liczyć na owu ale Walentynki i tak będą gorące hehe
Powiem Wam ze u mnie ostatnio mega huśtawka nastroju. Wczoraj do 18.00 mialam podły nastrój a potem telefon od brata poprawil mi samopoczucie. Zrobilam paczki...i o 23 zaczęłam tłusty czwartek. Co na te humorki ? Jakies sposoby ? A i dzis zaspałam na badania... zadowolona kimałam do 9.30 ... :-D
Ja dziś od 5 na nogach bo musiałam jechać do klinki wymaz na covid zrobić 😩 jeszcze pączka żadnego nie zjadłam. Po pracy siądę w domku i skonsumuje jednego z nadzieniem adwokatowym 😃

Witam . Ja jestem dzis po wizycie do pierwszej inseminacji . Wybieraliśmy też dawce . Endometrium mam 8,8 mam jeden pęcherzyk 16mm w prawym jajniku. Martwi mnie że tylko jest jeden pęcherzyk.... Jest to mój 11 dzień cyklu. W poniedziałek mam inseminacje o 10 ☺️
Kochana jedno jajko starczy, nie ból się. No chyba że celowałas w bliźniaki dwujajowe 😃😜 jedno porządne jajo, jeden plemnik i dzieje się magia 😍 są dziewczyny którym się nie udawało na 3 pęcherzykach. Liczy się jakość a nie ilość. Ps. Ja będe miała chyba niedługo po Tobie inseminację 😃

reklama
Do góry