Elizabeth84
Fanka BB :)
Hej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu się nie czujesz? Trzeba wierzyć ze się uda! Pozytywne nastawienie teraz najważniejszeHej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Zaraz w tyłek dostaniesz za to czarnowidztwo po to robisz żeby się udało, Trzymam kciuki.Hej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Nie śpimy, wierzymy trzymam kciuki. Kiedy testujesz?Hej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Nawet tak nie myśl! Nie wolno kochana!Hej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Woo pięknie, cieszę się, ze organizm wraca do normyDziewczyny ostatnie 2 dni śluz jak białko jajka i pobolewające jajniki więc zrobiłam dziś test owulacyjny (został mi jeden po wcześniejszych próbach - tamte, żeby było śmiesznie nigdy nie wychodziły) i 2 kreski !!! Także chyba jestem na dobrej drodze do nowego rozdziału
Moja ginka wygrała dziś. Piszę jej wiadomość mniej więcej tej samej treści co Wam że oznaki owu, że test zrobiłam, że 2 kreski no i że mam nadzieję że wszystko do normy wraca... a ona dzwoni do mnie i się pyta czemu ja tak szybko w ciążę zaszłam ponownie no czytanie ze zrozumieniem jej nie wyszłoWoo pięknie, cieszę się, ze organizm wraca do normy
Nie nie. Po inseminacja w poniedziałek a w środę tylko sprawdzenie na usg czy pecherzyki ładnie popękałyDzień po inseminacji byłaś na jakiś badaniach, dobrze rozumiem?