reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny ostatnie 2 dni śluz jak białko jajka i pobolewające jajniki więc zrobiłam dziś test owulacyjny (został mi jeden po wcześniejszych próbach - tamte, żeby było śmiesznie nigdy nie wychodziły) i 2 kreski !!! Także chyba jestem na dobrej drodze do nowego rozdziału :)

Dziewczyny ostatnie 2 dni śluz jak białko jajka i pobolewające jajniki więc zrobiłam dziś test owulacyjny (został mi jeden po wcześniejszych próbach - tamte, żeby było śmiesznie nigdy nie wychodziły) i 2 kreski !!! Także chyba jestem na dobrej drodze do nowego rozdziału :)
Woo pięknie, cieszę się, ze organizm wraca do normy ❤️

Ciesze się ze u Ciebie Izzy juz jest ok. 2 kreski na owu brzmi jak przyspieszone walentynki :-D super ! U mnie dopiero 7dc. Nie ma co liczyć na owu ale Walentynki i tak będą gorące hehe
Powiem Wam ze u mnie ostatnio mega huśtawka nastroju. Wczoraj do 18.00 mialam podły nastrój a potem telefon od brata poprawil mi samopoczucie. Zrobilam paczki...i o 23 zaczęłam tłusty czwartek. Co na te humorki ? Jakies sposoby ? A i dzis zaspałam na badania... zadowolona kimałam do 9.30 ... :-D

Woo pięknie, cieszę się, ze organizm wraca do normy ❤️
Moja ginka wygrała dziś. Piszę jej wiadomość mniej więcej tej samej treści co Wam że oznaki owu, że test zrobiłam, że 2 kreski no i że mam nadzieję że wszystko do normy wraca... a ona dzwoni do mnie i się pyta czemu ja tak szybko w ciążę zaszłam ponownie 😂🤣😂 no czytanie ze zrozumieniem jej nie wyszło ;)

reklama
Do góry