Elizabeth84
Fanka BB :)
Hej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu się nie czujesz? Trzeba wierzyć ze się uda! Pozytywne nastawienie teraz najważniejszeHej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Zaraz w tyłek dostaniesz za to czarnowidztwoHej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Nie śpimy, wierzymyHej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Nawet tak nie myśl! Nie wolno kochana!Hej dziewczyny wczoraj miałam 3 iui ale jakoś nie czuję się sie uda tym razem
Woo pięknie, cieszę się, ze organizm wraca do normyDziewczyny ostatnie 2 dni śluz jak białko jajka i pobolewające jajniki więc zrobiłam dziś test owulacyjny (został mi jeden po wcześniejszych próbach - tamte, żeby było śmiesznie nigdy nie wychodziły) i 2 kreski !!! Także chyba jestem na dobrej drodze do nowego rozdziału![]()
Moja ginka wygrała dziś. Piszę jej wiadomość mniej więcej tej samej treści co Wam że oznaki owu, że test zrobiłam, że 2 kreski no i że mam nadzieję że wszystko do normy wraca... a ona dzwoni do mnie i się pyta czemu ja tak szybko w ciążę zaszłam ponownieWoo pięknie, cieszę się, ze organizm wraca do normy![]()
Nie nie. Po inseminacja w poniedziałek a w środę tylko sprawdzenie na usg czy pecherzyki ładnie popękałyDzień po inseminacji byłaś na jakiś badaniach, dobrze rozumiem?