reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny najprawdopodobniej złapałam gronkowca w tym cholernym szpitalu przy laparo. Pępek już zagojony a cały czas sączy mi się jakaś żółtawa, brzydko pachnąca maź. Na razie dostałam maść z antybiotykiem ale muszę zrobić badanie krwi na posiew, no to jest jakaś never ending story...Wysłałam dokumentację do tego prawnika, czekam na analizę i jego decyzję. Ale jeśli jest cień szansy to nie popuszczę. Chyba z tego stresu mam jakieś nieokreślone bóle brzucha - w sobotę gastrolog. Z dobrych wiadomości to chyba mam owulację bo wczoraj i dziś śluz jak jajko kurze i wczoraj mnie jajniki owulacyjnie pobolewały. A w weekend z okazji Walentynek mąż wymyślił romantyczny wyjazd :) więc może trochę odpocznę.
Nie wierzę.... Kuźwa nie wierzę..... 🙄 Jedźcie sobie, wypocznij, zrelaksuj się i postaraj nie myśleć o tym co złe. Chociaż z gronkowcem ciężko będzie nie myśleć 🙄 całe szczęście że owulacja jest 👍🙂

reklama
Kurcze jeszcze tego brakuje.. 🤦‍♀️ Bardzo Ci współczuję, ale mam nadzieję, że jednak nie załapałaś 🙄
A z okazji walentynek gdzie się wybieracie? 😍 Boże, ale bym gdzieś wybyła.. Chociaż na chwilę 🥺
Do jakiegoś klimatycznego pensjonatu w Nałęczowie :) M wymyśla i realizuje, ja mam wypoczywać :)

Nie wierzę.... Kuźwa nie wierzę..... 🙄 Jedźcie sobie, wypocznij, zrelaksuj się i postaraj nie myśleć o tym co złe. Chociaż z gronkowcem ciężko będzie nie myśleć 🙄 całe szczęście że owulacja jest 👍🙂
Mam nadzieję że jest ale zawsze śluz taki sam przy owu no i w sumie czas najwyższy. Betę sprawdzę dopiero w pon jak będę robić zespół antyfosfolipidowy ale myślę że jest już na wykończeniu...

Dziewczyny najprawdopodobniej złapałam gronkowca w tym cholernym szpitalu przy laparo. Pępek już zagojony a cały czas sączy mi się jakaś żółtawa, brzydko pachnąca maź. Na razie dostałam maść z antybiotykiem ale muszę zrobić badanie krwi na posiew, no to jest jakaś never ending story...Wysłałam dokumentację do tego prawnika, czekam na analizę i jego decyzję. Ale jeśli jest cień szansy to nie popuszczę. Chyba z tego stresu mam jakieś nieokreślone bóle brzucha - w sobotę gastrolog. Z dobrych wiadomości to chyba mam owulację bo wczoraj i dziś śluz jak jajko kurze i wczoraj mnie jajniki owulacyjnie pobolewały. A w weekend z okazji Walentynek mąż wymyślił romantyczny wyjazd :) więc może trochę odpocznę.
to nie może być prawda, dosłownie jak seria niefortunnych zdarzeń. Fajnie, że gdzieś wyjdziecie, należy się wam 🙂

reklama
Do góry