reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. Bedzie z mrozaczków 😒A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Miałam dokładnie taka sama sytuacje. Tez byłam załamana i odechciało mi sie wtedy wszystkiego. Teraz mogę powiedzieć, ze stosunkowo szybko zleciało, a ja sama czułam sie o niebo lepiej niz bym sie czuła wtedy na świeżo. Pamietam, ze 2-3 dni po punkcji powiedziałam mężowi, ze ostatecznie sie ciesze z takiego obrotu spraw, bo nie wyobrażałam sobie przyjąć kropka do takiego „nadwyrężonego” domu. Szybko zleci, Zobaczysz! ✊🏻🙂

Hej, mam pytanie. AID w Invicta Bydgoszcz - dr Augustyniak? Jakie opinie? Jest tu jakaś szczęśliwa kobietka po udanej inseminacji w tej klinice? :) bardzo proszę o opinie :):*

Hej, mam pytanie. AID w Invicta Bydgoszcz - dr Augustyniak? Jakie opinie? Jest tu jakaś szczęśliwa kobietka po udanej inseminacji w tej klinice? :) bardzo proszę o opinie :):*
Ja jeszcze czekam na ten cud ale jestem pacjentka dr Augustyniaka. Polecam z całego serca. Kompetentny, z wiedzą, mily. Wszystko wytłumaczy. 👍🙂

Ja jeszcze czekam na ten cud ale jestem pacjentka dr Augustyniaka. Polecam z całego serca. Kompetentny, z wiedzą, mily. Wszystko wytłumaczy. 👍🙂
Dziękuję ślicznie za odpowiedź, bo my mamy wizytę na marzec. Na stronie invicty jest napisane, jakie badania zrobić, czy po 1 wizycie już coś wiedziałaś czy odesłał na resztę badań?

Dziękuję ślicznie za odpowiedź, bo my mamy wizytę na marzec. Na stronie invicty jest napisane, jakie badania zrobić, czy po 1 wizycie już coś wiedziałaś czy odesłał na resztę badań?
Na pierwszą wizytę już szłam z wynikami badan, które zleciała mi wcześniej położna. Także jeśli jeszcze nie dostałas to napisz do niej, napewno da Ci wykaz. To są badania hormonalne z krwi. Pierwsza wizyta to omówienie badań, opracowanie toku leczenia. Na pewno musisz mieć ważną cytologię i USG piersi - badania ważne rok. Więc jak masz nieaktualne to idź już teraz zrobić żeby później czasu nie tracić 😉 napewno będzie kazał zrobić biocenozę pochwy i drożności jajowodów a przed samą inseminacja badania z krwi pod kątem chorób zakaźnych. Ale tego wszystkiego dowiesz się na bieżąco 😉 no i nastaw się na wymazy na covid przed zabiegiem bo w tej klinice są obowiązkowe. Sam zabieg AID jest w Gdańsku bo tam mają bank nasienia.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry