AnnMaDykes
Fanka BB :)
Pewnie nie Aczkolwiek bardzo bym chciała, bo wiem jak przedwczesne weryfikacje mogą człowiekowi podciąćI tak długo wytrzymasz?
skrzydła. Po takim czasie nie można mieć złudzeń.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie nie Aczkolwiek bardzo bym chciała, bo wiem jak przedwczesne weryfikacje mogą człowiekowi podciąćI tak długo wytrzymasz?
Miałam dokładnie taka sama sytuacje. Tez byłam załamana i odechciało mi sie wtedy wszystkiego. Teraz mogę powiedzieć, ze stosunkowo szybko zleciało, a ja sama czułam sie o niebo lepiej niz bym sie czuła wtedy na świeżo. Pamietam, ze 2-3 dni po punkcji powiedziałam mężowi, ze ostatecznie sie ciesze z takiego obrotu spraw, bo nie wyobrażałam sobie przyjąć kropka do takiego „nadwyrężonego” domu. Szybko zleci, Zobaczysz!Ja już po pick up. 25 jajeczek. Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. Bedzie z mrozaczków A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
Ja jeszcze czekam na ten cud ale jestem pacjentka dr Augustyniaka. Polecam z całego serca. Kompetentny, z wiedzą, mily. Wszystko wytłumaczy.Hej, mam pytanie. AID w Invicta Bydgoszcz - dr Augustyniak? Jakie opinie? Jest tu jakaś szczęśliwa kobietka po udanej inseminacji w tej klinice? bardzo proszę o opinie :*
Poczytaj sobie o nim komentarze na znanylekarz.plJa jeszcze czekam na ten cud ale jestem pacjentka dr Augustyniaka. Polecam z całego serca. Kompetentny, z wiedzą, mily. Wszystko wytłumaczy.
Dziękuję ślicznie za odpowiedź, bo my mamy wizytę na marzec. Na stronie invicty jest napisane, jakie badania zrobić, czy po 1 wizycie już coś wiedziałaś czy odesłał na resztę badań?Ja jeszcze czekam na ten cud ale jestem pacjentka dr Augustyniaka. Polecam z całego serca. Kompetentny, z wiedzą, mily. Wszystko wytłumaczy.
Czy mogę na priv napisać do Ciebie?Poczytaj sobie o nim komentarze na znanylekarz.pl
Na pierwszą wizytę już szłam z wynikami badan, które zleciała mi wcześniej położna. Także jeśli jeszcze nie dostałas to napisz do niej, napewno da Ci wykaz. To są badania hormonalne z krwi. Pierwsza wizyta to omówienie badań, opracowanie toku leczenia. Na pewno musisz mieć ważną cytologię i USG piersi - badania ważne rok. Więc jak masz nieaktualne to idź już teraz zrobić żeby później czasu nie tracić napewno będzie kazał zrobić biocenozę pochwy i drożności jajowodów a przed samą inseminacja badania z krwi pod kątem chorób zakaźnych. Ale tego wszystkiego dowiesz się na bieżąco no i nastaw się na wymazy na covid przed zabiegiem bo w tej klinice są obowiązkowe. Sam zabieg AID jest w Gdańsku bo tam mają bank nasienia.Dziękuję ślicznie za odpowiedź, bo my mamy wizytę na marzec. Na stronie invicty jest napisane, jakie badania zrobić, czy po 1 wizycie już coś wiedziałaś czy odesłał na resztę badań?
Pisz śmiałoCzy mogę na priv napisać do Ciebie?
Oki, napisałamPisz śmiało