reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochane, ja juz po, kropek jest ze mną i oby juz tak zostało. To ciekawe uczucie mieć ta świadomość, ze ten maluszek juz tam jest. Bardzo dziękuje za wszystkie miłe słowa i doping! To jest bardzo potrzebne w takich chwilach i Przyda sie na pewno! A podziękuje jak bedzie sukces! 🌷😘😊✊🏻💪🏻
Super, kropku zostań z mamą ❤️✊ i rośnij pięknie 🙂

Ok, to jestem spokojniejsza :) dziękuje ❤️ No mam nadzieje ze to będzie szczęśliwa data :) oczywiście obiecałam sobie ze przy 2 IUI nie będę nic googlac ale paluszki świerzbią 😂
Dokładnie jak dziewczyny mówią... pęcherzyk sobie spokojnie urośnie i będzie idealny w piątek 🙂 a lekarzem się nie martw, tak musi być, przyniesie Ci szczęście i za 2 tyg. będziemy się cieszyć 😁

ja też wczoraj na wizytę jechałam 4 godziny- odległość 50 km. Miałam wizytę na 16 a dotarłam na 18. Na szczęście lekarz czekał na pacjentki bo nie tylko ja miałam takie przygody.
Przeciwności losu sa czasami straszne. Wczoraj lekarz opowiadał jak Pani ktora miala mieć transfer nie dojechała wlasnie przez pogodę. Ja bym chyba
Staram się takich unikać, bo to dobija jeszcze bardziej.. 😓
Na grupie in vitro w Polsce ciągle posty o ciążach biochemicznych, pozamacicznych, poronieniach.. Łeb pęka 🥺
dokladnie ☹ a i można się doczytać ogrom rzeczy 😕

Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. Bedzie z mrozaczków 😒A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭

Staram się takich unikać, bo to dobija jeszcze bardziej.. 😓
Na grupie in vitro w Polsce ciągle posty o ciążach biochemicznych, pozamacicznych, poronieniach.. Łeb pęka 🥺
doskonale cię rozumiem, strasznie stresuje mnie jak czytam o ciążach biochemicznych albo o pustym jaju płodowym. Zaczynam się wtedy panicznie bać i dlatego tylko pozytywne nastawienie jest wskazane 🤩 także czekam z niecierpliwością na cudowne wieści od każdej z was 💪✊

reklama
Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. Bedzie z mrozaczków 😒A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Kochana nie dołuj się. Lekarze wiedzą co robią, lepiej trochę później ale bez ryzyka. Wiem że jak się człowiek nastawia to później ciężko ale to jest tylko miesiąc 😉

Do góry