reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja następnego dnia po inseminacji miałam biały śluz, taki niepłodny, więc mówię do męża że nic z tego bo wątpię żeby wczoraj tak nagle szybko zaskoczyło ( też nie miałam śluzu jakoś przezroczystego w dzień inseminacji albo było go tak super mało że go nie widziałam). Objawy są bardzo różne i czasem ciężko coś przypisać do tego że się udało albo nie.
Rozumiem że wtedy się udało?

Przy takich małych wartościach bardzo dużą. To moj w 6dpt czyli 11 dni po "owulacji" z porannego moczu o czułości 10.
A ma to znaczenia że zrobilam test popoludniu
Screenshot_20201102-122149_Gallery.jpeg

Chyba nie slyszalam o takim objawie [emoji85]
Tak, udało się. I pierwszy objaw ciąży jaki miałam a zorientowałam się, że to objaw ciąży jak już wiedziałam że w niej jestem to wiecznie sterczące sutki [emoji85] nie śluz, ból czy napięcie brzucha. Tylko sutki już stały jon stop zanim był termin okresu i bety.

reklama
Do góry