Trzymamy mocno kciukiOczywiście że dam znać
reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Rozumiem że wtedy się udało?Ja następnego dnia po inseminacji miałam biały śluz, taki niepłodny, więc mówię do męża że nic z tego bo wątpię żeby wczoraj tak nagle szybko zaskoczyło ( też nie miałam śluzu jakoś przezroczystego w dzień inseminacji albo było go tak super mało że go nie widziałam). Objawy są bardzo różne i czasem ciężko coś przypisać do tego że się udało albo nie.
również mocno trzymam kciuki!!!Oczywiście że dam znać
eij
DziękujęTrzymamy mocno kciuki
eij
Dziękujęrównież mocno trzymam kciuki!!!
PałkaZapałka
Tak, udało się. I pierwszy objaw ciąży jaki miałam a zorientowałam się, że to objaw ciąży jak już wiedziałam że w niej jestem to wiecznie sterczące sutki nie śluz, ból czy napięcie brzucha. Tylko sutki już stały jon stop zanim był termin okresu i bety.Rozumiem że wtedy się udało?
Evelyn1919
Przy takich małych wartościach bardzo dużą. To moj w 6dpt czyli 11 dni po "owulacji" z porannego moczu o czułości 10.
A ma to znaczenia że zrobilam test popoludniu
Biedroneczka28
Chyba nie slyszalam o takim objawie [emoji85]
Tak, udało się. I pierwszy objaw ciąży jaki miałam a zorientowałam się, że to objaw ciąży jak już wiedziałam że w niej jestem to wiecznie sterczące sutki [emoji85] nie śluz, ból czy napięcie brzucha. Tylko sutki już stały jon stop zanim był termin okresu i bety.
U mnie tez było podobnie powiększone i mega wrażliwe.Chyba nie slyszalam o takim objawie [emoji85]
reklama
Kropka3333
Podziel się: