reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny chyba zaczynam wariować...
Wczoraj znobilam ta betę więc wiem że w ciąży nic nie wyjdzie, przez ostatnie kilka dni objawy jak na okres (standardowo co miesiąc już tydzień przed zaczyna mnie podobewac brzuch rozdrażnienie itp) wg kalendarzyka jutro mam dostać okres tylko od wczoraj wszystkie objawy minęły. Normalnie dzień przed okresem już zwijam się z bólu a teraz nic, jeszcze mam dziwnie dużo białej wydzieliny.. Boję się że coś mi się przestawiało czy coś co wpłynie na to że w następnym miesiącu znowu nie wyjdzie lub nie dojdzie do inseminacji...

reklama
Wczoraj znobilam ta betę więc wiem że w ciąży nic nie wyjdzie, przez ostatnie kilka dni objawy jak na okres (standardowo co miesiąc już tydzień przed zaczyna mnie podobewac brzuch rozdrażnienie itp) wg kalendarzyka jutro mam dostać okres tylko od wczoraj wszystkie objawy minęły. Normalnie dzień przed okresem już zwijam się z bólu a teraz nic, jeszcze mam dziwnie dużo białej wydzieliny.. Boję się że coś mi się przestawiało czy coś co wpłynie na to że w następnym miesiącu znowu nie wyjdzie lub nie dojdzie do inseminacji...
Zrób może jutro jeszcze jedną betę :)

Powtórz betę to rozwieje wszystkie wątpliwości, szkoda się stresować i wariować 😉

Ja drożność miałam z 3 lata temu i nie było miło a w tamtym roku gin mi kazał histerolaparoskopie diagnostyczna to jest o wiele dokładniejsze badanie bez tego do iui by mnie nie dopuscil
Hej :) Witam wszystkie dziewczyny :) Mam pytanie odnośnie tego co napisałaś. Czy faktycznie do IUI wymagane jest zrobić przed histero czy tylko ty miałaś takie wskazania?

Ja się z mężem staram od 2,5 roku. Nigdy się nie udało. Nawet cień szansy nie było. Wyniki moje ok jedynie cykle bezowulacyjne. HSG Ok. Mąż wyniki lekko poniżej normy. Hormony OK, usg jajek OK. Teraz myślimy nad IUI i pomału zagłębiam temat.

Hej :) Witam wszystkie dziewczyny :) Mam pytanie odnośnie tego co napisałaś. Czy faktycznie do IUI wymagane jest zrobić przed histero czy tylko ty miałaś takie wskazania?

Ja się z mężem staram od 2,5 roku. Nigdy się nie udało. Nawet cień szansy nie było. Wyniki moje ok jedynie cykle bezowulacyjne. HSG Ok. Mąż wyniki lekko poniżej normy. Hormony OK, usg jajek OK. Teraz myślimy nad IUI i pomału zagłębiam temat.
Mi lekarz nie robił histero, miałam zwykła drożność robiona tylko

Ja tez miałam zwykła drożność :)

reklama
Do góry