reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja następnego dnia po inseminacji miałam biały śluz, taki niepłodny, więc mówię do męża że nic z tego bo wątpię żeby wczoraj tak nagle szybko zaskoczyło ( też nie miałam śluzu jakoś przezroczystego w dzień inseminacji albo było go tak super mało że go nie widziałam). Objawy są bardzo różne i czasem ciężko coś przypisać do tego że się udało albo nie.

reklama
Koniecznie zbadaj tarczyce : tsh ft4 ft3 anty tpo anty tg, u mnie przez 4 lata nikt nie zbadal a mam niedoczynność do leczenia. Moze to jest Twoja przyczyną? Lepiej zrobic niz nie. Jeśli w ogole masz możliwość sprawdzić
Miałam wszystkie badania na tarczycę w Polsce w maju 2019, wyszły książkowo..i to było robione w InviMed w Warszawie właśnie pod kątem płodności. W Niemczech uznano, że badania są na tyle nowe, że nie ma sensu powtarzać, ale może teraz już należałoby

reklama
w sumie z takich podstawowych badań, chyba zostaje jeszcze test po stosunku i zależy jakie badanie nasienia miał maż czy podstawowe czy rozszerzone z fragmentacją.
Maz miał dwa razy robiony seminogram i raz też posiew. W 1 dzień okresu mam iść do lekarza ale jutro tak czy inaczej idę sobie zrobić badania z krwi oznaczenie przeciwciał pleminkowych a na wizycie dopytam o jeszcze inne badania chociaż ten mój lekarz w zasadzie nie udziela żadnych informacji... :/ ale na szczęście 18 lutego mam umowiona już wizytę w innej klinice, mam nadzieję że tam będzie inne podejście do pacjenta😁😁 w sumie myślę że też może podswiadowie nie mam zaufania do lekarza i to też jakoś mnie blokuje psychicznie żeby się udało..

Do góry