reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej. Witam mojego sprzymierzeńca 😍🥰 ja teraz również nastawiam się na 100 % że się uda 💪💪 zobaczysz ten rok będzie nasz a dokładniej to ivf bedzie nasze zobaczysz ✊✊ pouczymy się razem tych nowości 😉 jaki masz protokół? Kiedy zaczęłaś?
długo protokół, leczę się w Invicie w Bydgoszczy ale na pobranie i transfer i tak będę musiała jechać do Gdańska. W sumie całą procedurę zaczęłam już w grudniu, najważniejsza część wg lekarza czyli zastrzyki - menopur, zaczyne przyjmować od 11 stycznia . A jak to wygląda u ciebie?

reklama
na początku wykonałam wszystkie badania zlecone przez lekarza, cały czas przyjmuje suplementy diety takie jak prenatal uno, witaminę D3, koenzym Q10. Przez miesiąc stosowałam antykoncepcyje - tabletki. A teraz już przyjmuje zastrzyki gonapeptyl i dojdzie do tego menopur.
A w jakiej dawce Wit d?
Zdecydowałaś się na jakiś specjalny koenzym Q10 czy jakiś zwykły?
Czyli już zaczęłaś stymulacje do punkcji?

na początku wykonałam wszystkie badania zlecone przez lekarza, cały czas przyjmuje suplementy diety takie jak prenatal uno, witaminę D3, koenzym Q10. Przez miesiąc stosowałam antykoncepcyje - tabletki. A teraz już przyjmuje zastrzyki gonapeptyl i dojdzie do tego menopur.
Ja od wczoraj biorę biosteron i tabletki anty. Pregne start i cynk biorę juz od ponad roku. Ale mam zalecenie ze tabletki anty przez 14 dni i dalej kolejno będą zastrzyki plus jeszcze nie wiem co dowiem się w sobotę 😉

długo protokół, leczę się w Invicie w Bydgoszczy ale na pobranie i transfer i tak będę musiała jechać do Gdańska. W sumie całą procedurę zaczęłam już w grudniu, najważniejsza część wg lekarza czyli zastrzyki - menopur, zaczyne przyjmować od 11 stycznia . A jak to wygląda u ciebie?
Tez mam długi protokół. Ja mam lekarza z Invicty z Gdańska. Od wczoraj zaczęłam 2 tyg anty plus suplementy. Łącznie do transferu ma wszystko trwać 6 tygodni. Ale dokładnie co i jak dowiem się w sobotę. Tyle lekarz w sylwestra przez tel mi wytlumaczyl na szybko. 😉 troszkę czytałam ale mie przeraża lekko to. Ale czego się nie robi aby osiągnąć szczęście 😘

A w jakiej dawce Wit d?
Zdecydowałaś się na jakiś specjalny koenzym Q10 czy jakiś zwykły?
Czyli już zaczęłaś stymulacje do punkcji?
dostałam zalecenie żeby koenzym Q10 był w dawce 100mg w aptece dostałam z naturelli i taki też biorę dwa razy dziennie. A wit D3 2000j raz dziennie. Tak, zaczęłam.

reklama
Do góry