długo protokół, leczę się w Invicie w Bydgoszczy ale na pobranie i transfer i tak będę musiała jechać do Gdańska. W sumie całą procedurę zaczęłam już w grudniu, najważniejsza część wg lekarza czyli zastrzyki - menopur, zaczyne przyjmować od 11 stycznia . A jak to wygląda u ciebie?Hej. Witam mojego sprzymierzeńca ja teraz również nastawiam się na 100 % że się uda zobaczysz ten rok będzie nasz a dokładniej to ivf bedzie nasze zobaczysz pouczymy się razem tych nowości jaki masz protokół? Kiedy zaczęłaś?
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Dziewczynki ja jestem po ivf jeśli byście miały jakieś pytania to coś napewno podpowiem[emoji6]
ZieloneOczy
Zaciekawiona BB
A w jakiej dawce Wit d?na początku wykonałam wszystkie badania zlecone przez lekarza, cały czas przyjmuje suplementy diety takie jak prenatal uno, witaminę D3, koenzym Q10. Przez miesiąc stosowałam antykoncepcyje - tabletki. A teraz już przyjmuje zastrzyki gonapeptyl i dojdzie do tego menopur.
Zdecydowałaś się na jakiś specjalny koenzym Q10 czy jakiś zwykły?
Czyli już zaczęłaś stymulacje do punkcji?
ZieloneOczy
Zaciekawiona BB
Brałas koenzym Q10 przed punkcją?Dziewczynki ja jestem po ivf jeśli byście miały jakieś pytania to coś napewno podpowiem[emoji6]
kolor nadzieji
Nie, tylko witaminy i piłam inofem
Brałas koenzym Q10 przed punkcją?
JK♥️♥️
Ja od wczoraj biorę biosteron i tabletki anty. Pregne start i cynk biorę juz od ponad roku. Ale mam zalecenie ze tabletki anty przez 14 dni i dalej kolejno będą zastrzyki plus jeszcze nie wiem co dowiem się w sobotęna początku wykonałam wszystkie badania zlecone przez lekarza, cały czas przyjmuje suplementy diety takie jak prenatal uno, witaminę D3, koenzym Q10. Przez miesiąc stosowałam antykoncepcyje - tabletki. A teraz już przyjmuje zastrzyki gonapeptyl i dojdzie do tego menopur.
JK♥️♥️
Tez mam długi protokół. Ja mam lekarza z Invicty z Gdańska. Od wczoraj zaczęłam 2 tyg anty plus suplementy. Łącznie do transferu ma wszystko trwać 6 tygodni. Ale dokładnie co i jak dowiem się w sobotę. Tyle lekarz w sylwestra przez tel mi wytlumaczyl na szybko. troszkę czytałam ale mie przeraża lekko to. Ale czego się nie robi aby osiągnąć szczęściedługo protokół, leczę się w Invicie w Bydgoszczy ale na pobranie i transfer i tak będę musiała jechać do Gdańska. W sumie całą procedurę zaczęłam już w grudniu, najważniejsza część wg lekarza czyli zastrzyki - menopur, zaczyne przyjmować od 11 stycznia . A jak to wygląda u ciebie?
Karola z nadzieją
A do kogo chodzisz, bo ja tez Invicta GdańskInvicta tak ale w Gdańsku chociaż powiem ze bardzo drogo ale tylko lekarz mnie tam trzyma.
dostałam zalecenie żeby koenzym Q10 był w dawce 100mg w aptece dostałam z naturelli i taki też biorę dwa razy dziennie. A wit D3 2000j raz dziennie. Tak, zaczęłam.A w jakiej dawce Wit d?
Zdecydowałaś się na jakiś specjalny koenzym Q10 czy jakiś zwykły?
Czyli już zaczęłaś stymulacje do punkcji?
reklama
AnnMaDykes
@kolor nadzieji przypomnisz proszę, w którym dc miałaś punkcję? Wiem, ze to oczywiście zależy od tego jak reagujemy na stymulację. Pytam z czystej ciekawości i zeby mniej więcej sie nastawić
Podziel się: