reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny ile dni przed iui miałyście robiona drożność ja chcę zrobić na własną rękę we wtorek a w sobotę iui
A miałaś robiona bicenoze pochwy? To jest bardzo ważne żeby zrobić przed drożnością bo ja będziesz miała jakieś bakterie to podczas badania drożności przedostaną się dalej razem z kontrastem i wtedy będzie problem.

Dziewczyny ile dni przed iui miałyście robiona drożność ja chcę zrobić na własną rękę we wtorek a w sobotę iui
W moim przypadku IUI było wykonywane 2 cykle po sprawdzaniu drożności.

Drożność wykonuje się koło 6dc, ale wszystko zależy od tego jak długie masz miesiączki.
Musisz być już "czysta", nie może być plamień ani nic.
Przed sprawdzeniem drożności musisz mieć wykonaną biocenozę pochwy, a przed IUI również inne badania.
Dlatego w moim przypadku była taka przerwa ponieważ musiałam wykonać wymazy, a na wyniki czeka się 2 lub 3 tygodnie.

reklama
Do góry