kolor nadzieji
Fanka BB :)
Jak byś miała jakieś pytania to służę doświadczeniem[emoji6]
Dziękuję za odpowiedź!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedź!
Dziękuję ślicznie! Jakby co, bede pisać na priv, żeby nie spamowac...Jak byś miała jakieś pytania to służę doświadczeniem[emoji6]
Pytanie do Dziewczyn, które są już po in-vitro: w którym dniu cyklu zaczynałyście stymulacje? Pamiętacie?
Z góry dziękuję za odpowiedz! [emoji255]
Droznosc robi się zaraz po okresie.Dziewczyny ile dni przed iui miałyście robiona drożność ja chcę zrobić na własną rękę we wtorek a w sobotę iui
Ja nie pamiętam dokładnie ale jakoś krótko po zakończonej miesiączce. Dzień lub dwa dni poDziewczyny ile dni przed iui miałyście robiona drożność ja chcę zrobić na własną rękę we wtorek a w sobotę iui
A miałaś robiona bicenoze pochwy? To jest bardzo ważne żeby zrobić przed drożnością bo ja będziesz miała jakieś bakterie to podczas badania drożności przedostaną się dalej razem z kontrastem i wtedy będzie problem.Dziewczyny ile dni przed iui miałyście robiona drożność ja chcę zrobić na własną rękę we wtorek a w sobotę iui
W moim przypadku IUI było wykonywane 2 cykle po sprawdzaniu drożności.Dziewczyny ile dni przed iui miałyście robiona drożność ja chcę zrobić na własną rękę we wtorek a w sobotę iui
czystości miałam robiona 14 DC w zeszłym tygodniuA miałaś robiona bicenoze pochwy? To jest bardzo ważne żeby zrobić przed drożnością bo ja będziesz miała jakieś bakterie to podczas badania drożności przedostaną się dalej razem z kontrastem i wtedy będzie problem.
miesiącuczystości miałam robiona 14 DC w zeszłym tygodniu