mikisia124
Zaangażowana w BB
Dziękuję dziewczyny ja w zeszłym miesiącu miałam iui ale moja klinika nie zleciła drożności chce w tym cyklu zrobić w innym miejscu i podejść do 2 iui badania mam aktualne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia34 rośnijcie zdrowo!❤
Czekajac_na tule z całego serducha !❤❤
Dziewczyny nie jestem w ciąży źle mi się skopiowało chciałam pogratulować Asia34. Na telefonie źle mi korzystać z forum ale często tak korzystam właśnie z forum
Może jeszcze nie jesteś ale napewno będzieszDziewczyny nie jestem w ciąży źle mi się skopiowało chciałam pogratulować Asia34. Na telefonie źle mi korzystać z forum ale często tak korzystam właśnie z forum
a w tym samym cyklu miałaś iuiJa nie pamiętam dokładnie ale jakoś krótko po zakończonej miesiączce. Dzień lub dwa dni po
czy w tym samym cyklu miałaś iuiDroznosc robi się zaraz po okresie.
przykro mi@kolor nadzieji bede wdzięczna za wykreślenie mnie z 1 USG