eij
Fanka BB :)
Z tym że ja długo śpię więc pewnie koło 10 30 sikneSuper będzie mi raźniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym że ja długo śpię więc pewnie koło 10 30 sikneSuper będzie mi raźniej
Ja też mam maltusia!❤Jakiego macie psiaka? ❤
Uwielbiam psy, my mamy maltańczyka, bardzo podnosi mnie na duchu w cięższe dni )
Boże dziewczyny niewiem czy dożyję jutra dziś mam takie dolegliwości i samopoczucie że czuje się jakbym dogorywała ostatkiem sił[emoji1785]
Podejrzewam że nawet się nie domyślam co czujesz ale bardzo Ci współczuję ale pomysl sobie że to wszystko dla maleństwa i od razu będzie Ci lepiej złe samopoczucie minie. Zrób sobie ciepła herbatkę z cytrynka, połóż pod kocykiem i włacz jakiś fajny filmikBoże dziewczyny niewiem czy dożyję jutra dziś mam takie dolegliwości i samopoczucie że czuje się jakbym dogorywała ostatkiem sił[emoji1785]
Podejrzewam że nawet się nie domyślam co czujesz ale bardzo Ci współczuję [emoji3064] ale pomysl sobie że to wszystko dla maleństwa i od razu będzie Ci lepiej [emoji846] złe samopoczucie minie. Zrób sobie ciepła herbatkę z cytrynka, połóż pod kocykiem i włacz jakiś fajny filmik [emoji6]
To niestety może mieć bardzo duży wpływ, też się nabawilam już do tego czasu nerwicy lekowej, spróbuj sobie Ashwagandy w kroplach z firmy Mothers protect, mi się pomogło trochę wyciszyć, bo psychiatrzy to zaraz leki psychotropowe chcą zapisywać... A takie leczenie trwa długo, min. Pół roku podobno więc lepiej łagodzić te stany naturalnie, poczytaj sobie o tych ziolkach.Wiecie dziewczyny u mnie się porobiło przez to wszystko... Chodzę do psychologa i okazało się że podobno mam depresję.. Myślicie że przez to mogę nie zachodzić w ciążę??
Hehe ja mam umówione spacery z Siulkami więc muszę wcześniejZ tym że ja długo śpię więc pewnie koło 10 30 sikne