reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka kochane
Melduję, że jutro 3 IUI. Mam nadzieję, że udana, bo to będzie ostatnia próba. Lekarz bardzo zadowolony- pęcherzyki 22, 20 i 19, endometrium też dobre. Ale myśli mam różne... bo najważniejsze są żołnierzyki. A to właśnie z nimi jest największy problem. Co ma być to będzie. Proszę o trzymanie kciuków 🤗🤗🤗

Pozdrawiam
Trzymam kciuki :)
Kurcze, wydawało mi sie, ze 17.11 podchodziłas do swojej 1 IUI (tak tez wynika z Twoich postów wcześniejszych), wiec jestem trochę w szoku, ale kciuki oczywiście mocno zaciskam! ✊🏻🙂 No chyba ze mi sie forum wykrzaczylo? 🙄

reklama
Hej dziewczyny w poniedziałek test póz bhcg 1,7 po 9 dniach iui beta 11 dni po 1.2 tracę nadzieję jutro powtarzam bo iui było 14.11 liczę na to że ovu była 16.11 USG miałam 17 i pęcherzyki pękły moj test i pierwszą bhcg zaklamal zastrzyk ovitrelle 😔 nie robię sobie nadziei z jutrzejszej bety chociaż będzie 12 dni po iui

Hej dziewczyny w poniedziałek test póz bhcg 1,7 po 9 dniach iui beta 11 dni po 1.2 tracę nadzieję jutro powtarzam bo iui było 14.11 liczę na to że ovu była 16.11 USG miałam 17 i pęcherzyki pękły moj test i pierwszą bhcg zaklamal zastrzyk ovitrelle 😔 nie robię sobie nadziei z jutrzejszej bety chociaż będzie 12 dni po iui
Doskonale wiem jak się czujesz ☹️ zrób betę żebyś miała pewność. Ale pamiętaj żeby mimo wszystko się nie poddawać i walczyć o swoje marzenia. Czasami się nie udaje.... Ale jeszcze będzie pięknie 😘

Hejka kochane
Melduję, że jutro 3 IUI. Mam nadzieję, że udana, bo to będzie ostatnia próba. Lekarz bardzo zadowolony- pęcherzyki 22, 20 i 19, endometrium też dobre. Ale myśli mam różne... bo najważniejsze są żołnierzyki. A to właśnie z nimi jest największy problem. Co ma być to będzie. Proszę o trzymanie kciuków 🤗🤗🤗

Pozdrawiam :)

Jestem z Tobą! ✊🏻❤️

Hejka dziewczęta. Troszkę milczenia z mojej strony ostatnio Ale dostałam nowa wymarzona pracę 😉 I od tygodnia się wdrażam. Dzięki temu mam mało czasu na myślenie i tak o to zleciały 2 tygodnie od 2 IUI 😊 nawet nie wiem kiedy 🤭 jutro rano idę na betę testu nie robiłam nie chce znów myśleć że jak nie wyjdzie to może beta wyjdzie nie będę się 2 razy stresować 😔 ale niestety czuje w kościach zbliżającą się @ 😱😱😱😱😱 za czym idzie niestety duże prawdopodobieństwo że znów się nie udało 🥺🥺🥺

Hejka dziewczęta. Troszkę milczenia z mojej strony ostatnio Ale dostałam nowa wymarzona pracę 😉 I od tygodnia się wdrażam. Dzięki temu mam mało czasu na myślenie i tak o to zleciały 2 tygodnie od 2 IUI 😊 nawet nie wiem kiedy 🤭 jutro rano idę na betę testu nie robiłam nie chce znów myśleć że jak nie wyjdzie to może beta wyjdzie nie będę się 2 razy stresować 😔 ale niestety czuje w kościach zbliżającą się @ 😱😱😱😱😱 za czym idzie niestety duże prawdopodobieństwo że znów się nie udało 🥺🥺🥺
trzymam kciuki ✊

Gratuluję nowej pracy 😃👍 i trzymam kciuki za pozytywną betę mimo Twoich obaw 💪💪💪😃

Hej przepraszam za zamieszanie ale nie byłam w stanie pojechać na ta bete 😔 nie dziś jakoś mam masakre psychiczna. Przełożyłam to na poniedziałek 😔😔😔

reklama
Mi chyba tez, bo teraz widzę, ze dziewczyny jak odpisują na ten konkretny wpis, to jest to wpis innej osoby., choć u mnie widnieje jako Twój ... ale to dobrze, ze to wina forum, bo przez chwile myślałam, ze zwariowałam... 😁

Do góry