reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka kochane
Melduję, że jutro 3 IUI. Mam nadzieję, że udana, bo to będzie ostatnia próba. Lekarz bardzo zadowolony- pęcherzyki 22, 20 i 19, endometrium też dobre. Ale myśli mam różne... bo najważniejsze są żołnierzyki. A to właśnie z nimi jest największy problem. Co ma być to będzie. Proszę o trzymanie kciuków 🤗🤗🤗

Pozdrawiam
Trzymam kciuki :)
Kurcze, wydawało mi sie, ze 17.11 podchodziłas do swojej 1 IUI (tak tez wynika z Twoich postów wcześniejszych), wiec jestem trochę w szoku, ale kciuki oczywiście mocno zaciskam! ✊🏻🙂 No chyba ze mi sie forum wykrzaczylo? 🙄

reklama
Hej dziewczyny w poniedziałek test póz bhcg 1,7 po 9 dniach iui beta 11 dni po 1.2 tracę nadzieję jutro powtarzam bo iui było 14.11 liczę na to że ovu była 16.11 USG miałam 17 i pęcherzyki pękły moj test i pierwszą bhcg zaklamal zastrzyk ovitrelle 😔 nie robię sobie nadziei z jutrzejszej bety chociaż będzie 12 dni po iui

Hej dziewczyny w poniedziałek test póz bhcg 1,7 po 9 dniach iui beta 11 dni po 1.2 tracę nadzieję jutro powtarzam bo iui było 14.11 liczę na to że ovu była 16.11 USG miałam 17 i pęcherzyki pękły moj test i pierwszą bhcg zaklamal zastrzyk ovitrelle 😔 nie robię sobie nadziei z jutrzejszej bety chociaż będzie 12 dni po iui
Doskonale wiem jak się czujesz ☹️ zrób betę żebyś miała pewność. Ale pamiętaj żeby mimo wszystko się nie poddawać i walczyć o swoje marzenia. Czasami się nie udaje.... Ale jeszcze będzie pięknie 😘

Hejka kochane
Melduję, że jutro 3 IUI. Mam nadzieję, że udana, bo to będzie ostatnia próba. Lekarz bardzo zadowolony- pęcherzyki 22, 20 i 19, endometrium też dobre. Ale myśli mam różne... bo najważniejsze są żołnierzyki. A to właśnie z nimi jest największy problem. Co ma być to będzie. Proszę o trzymanie kciuków 🤗🤗🤗

Pozdrawiam :)

Jestem z Tobą! ✊🏻❤️

Hejka dziewczęta. Troszkę milczenia z mojej strony ostatnio Ale dostałam nowa wymarzona pracę 😉 I od tygodnia się wdrażam. Dzięki temu mam mało czasu na myślenie i tak o to zleciały 2 tygodnie od 2 IUI 😊 nawet nie wiem kiedy 🤭 jutro rano idę na betę testu nie robiłam nie chce znów myśleć że jak nie wyjdzie to może beta wyjdzie nie będę się 2 razy stresować 😔 ale niestety czuje w kościach zbliżającą się @ 😱😱😱😱😱 za czym idzie niestety duże prawdopodobieństwo że znów się nie udało 🥺🥺🥺

Hejka dziewczęta. Troszkę milczenia z mojej strony ostatnio Ale dostałam nowa wymarzona pracę 😉 I od tygodnia się wdrażam. Dzięki temu mam mało czasu na myślenie i tak o to zleciały 2 tygodnie od 2 IUI 😊 nawet nie wiem kiedy 🤭 jutro rano idę na betę testu nie robiłam nie chce znów myśleć że jak nie wyjdzie to może beta wyjdzie nie będę się 2 razy stresować 😔 ale niestety czuje w kościach zbliżającą się @ 😱😱😱😱😱 za czym idzie niestety duże prawdopodobieństwo że znów się nie udało 🥺🥺🥺
trzymam kciuki ✊

Gratuluję nowej pracy 😃👍 i trzymam kciuki za pozytywną betę mimo Twoich obaw 💪💪💪😃

Hej przepraszam za zamieszanie ale nie byłam w stanie pojechać na ta bete 😔 nie dziś jakoś mam masakre psychiczna. Przełożyłam to na poniedziałek 😔😔😔

reklama
Mi chyba tez, bo teraz widzę, ze dziewczyny jak odpisują na ten konkretny wpis, to jest to wpis innej osoby., choć u mnie widnieje jako Twój ... ale to dobrze, ze to wina forum, bo przez chwile myślałam, ze zwariowałam... 😁

Do góry