mikisia124
Zaangażowana w BB
nieNa naturalnym to i tak fajnie ze dwa.
Ja miałam stymulowany i 3 pecherzyki 23-24mm.
A miałaś sprawdzaną drożność?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieNa naturalnym to i tak fajnie ze dwa.
Ja miałam stymulowany i 3 pecherzyki 23-24mm.
A miałaś sprawdzaną drożność?
Kochana super ! Gratuluje dokładnie teraz to już będzie pięknieMoja beta to 128 ☺ moja dr mowi, ze jest ok i oczywiscie w piatek powtorka z progesteronem❤❤
Dobry wynik a ja dalej sie piatkiem stresuje
Moja beta to 128 ☺ moja dr mowi, ze jest ok i oczywiscie w piatek powtorka z progesteronem❤❤
Moja beta to 128 [emoji5] moja dr mowi, ze jest ok i oczywiscie w piatek powtorka z progesteronem[emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]
Dobry wynik a ja dalej sie piatkiem stresuje [emoji33]
Oczywiście, dla dzidziusia wszystkoWkurzajace to jest ale co zrobić, złośliwość rzeczy martwych... Dlatego też napisałam o tym żeby koleżanka się nie nastawiała tak jak ja, kompletnie nie wpadłam na to że to będą robocze dni, może się uda jescze za tym cyklem, prawidłowo powinnam mieć wyniki 2dni przed 1dniem okresu ah już się nie mogę doczekać
No urlop lekarza to już wg uważam że w takim wypadku powinni zastępstwo zrobić bo nie dość że czas straciliście to jeszcze pieniądze. Ale sciskamy poslady i wszystkie sobie swietnie poradzimy z tym nie problemem a możliwościa posiadania fasolki )
Super, gratulacjeMoja beta to 128 ☺ moja dr mowi, ze jest ok i oczywiscie w piatek powtorka z progesteronem❤❤
Gratulacje!Moja beta to 128 ☺ moja dr mowi, ze jest ok i oczywiscie w piatek powtorka z progesteronem❤❤
Ja też miałam sprawdzana drożność bo moj lekarz uważa że do absolutnie podstawa i od tego się powinno zaczynac, ciężko się z tym nie zgodzićWydaje mi się jak nie zaskoczy to trzeba robić. Ja miałam robioną przed 1 IUI i się okazało ze lewy był niedrożny, udało się go „przepchać” kontrastem, ale i tak jest dużo węższy niż prawy
Moja Pani Doktor mówiła że trzeba sprawdzić, żeby bezsensu nie wydawać kasy na IUI. Lekarze mają pewnie różne podejścia.
Ja trzymam kciuki za powodzenie!
Ja też miałam sprawdzana drożność bo moj lekarz uważa że do absolutnie podstawa i od tego się powinno zaczynac, ciężko się z tym nie zgodzić