reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Do punkcji szybko zleci później tylko noc i dostaniesz informacje o pięknie zapłodnionych komórkach i później szybciutko transfer i też będziesz już po tak jak ja[emoji16] u ciebie kochana też będzie dobrze trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji123]

Dzisiaj mialam usg przed punkcja. Dobrze reaguje na leki. Z 10 pecherzykow rosnie. Od jutra 3 wkucia i w czwartek kolejne usg. Chcialabym byc po punkcji, ale to czekanie na wiadomosc nt zarodkow bedzie chyba stresujace? A jak zaden sie nie wytworzy.. Te czarne mysli...
Kolorku jestes juz po. Bedzie dobrze!

reklama
Do punkcji szybko zleci później tylko noc i dostaniesz informacje o pięknie zapłodnionych komórkach i później szybciutko transfer i też będziesz już po tak jak ja[emoji16] u ciebie kochana też będzie dobrze trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji123]
O prosze. Na drugi dzien dadza mi znac? Narazie ogarniam czas do punkcji. Dzieki wizytom usg co drugi dzien chyba rzeczywiscie szybciej mija 😊

Dzisiaj mialam usg przed punkcja. Dobrze reaguje na leki. Z 10 pecherzykow rosnie. Od jutra 3 wkucia i w czwartek kolejne usg. Chcialabym byc po punkcji, ale to czekanie na wiadomosc nt zarodkow bedzie chyba stresujace? A jak zaden sie nie wytworzy.. Te czarne mysli...
Kolorku jestes juz po. Bedzie dobrze!
ja jutro mam usg, jest trochę stresik.

reklama
Do góry