reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Do punkcji szybko zleci później tylko noc i dostaniesz informacje o pięknie zapłodnionych komórkach i później szybciutko transfer i też będziesz już po tak jak ja[emoji16] u ciebie kochana też będzie dobrze trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji123]

Dzisiaj mialam usg przed punkcja. Dobrze reaguje na leki. Z 10 pecherzykow rosnie. Od jutra 3 wkucia i w czwartek kolejne usg. Chcialabym byc po punkcji, ale to czekanie na wiadomosc nt zarodkow bedzie chyba stresujace? A jak zaden sie nie wytworzy.. Te czarne mysli...
Kolorku jestes juz po. Bedzie dobrze!

reklama
Do punkcji szybko zleci później tylko noc i dostaniesz informacje o pięknie zapłodnionych komórkach i później szybciutko transfer i też będziesz już po tak jak ja[emoji16] u ciebie kochana też będzie dobrze trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji123]
O prosze. Na drugi dzien dadza mi znac? Narazie ogarniam czas do punkcji. Dzieki wizytom usg co drugi dzien chyba rzeczywiscie szybciej mija 😊

Dzisiaj mialam usg przed punkcja. Dobrze reaguje na leki. Z 10 pecherzykow rosnie. Od jutra 3 wkucia i w czwartek kolejne usg. Chcialabym byc po punkcji, ale to czekanie na wiadomosc nt zarodkow bedzie chyba stresujace? A jak zaden sie nie wytworzy.. Te czarne mysli...
Kolorku jestes juz po. Bedzie dobrze!
ja jutro mam usg, jest trochę stresik.

reklama
Do góry