Po stymulacji tsh szaleje. Martwie sie o wynik po punkcji. Rozumiem, ze pierwsze podejscie do invitro sie nie powiodlo?Kochana ja biorę glucophage XR 750x3 i jak zaczęłam insulina spadła sporo z dieta niestety różnie bywało a teraz niestety po 1 invitro podskoczylo razem z tsh. Muszę unormowac to dieta i jeszcze chce włączyć do diety produkty które poprawiają jakość komórek. Muszę spróbować wszystkiego muszę mieć jakiś plan bo nie wyobrażam sobie na ten czas życia bez dziecka. Cały czas czegoś mi brakuje
reklama
Tak niestety. Udało się pobrać 9 komorek z czego 8 dojrzałych. Prawidłowo zapłodniło się 5 z czego był transwer 5dnilwej blastki nbez efektu. Wszystkie pozostałe zatrzymały się w 6 dobiePo stymulacji tsh szaleje. Martwie sie o wynik po punkcji. Rozumiem, ze pierwsze podejscie do invitro sie nie powiodlo?
eij
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroNiestety znów test negatywny. Chyba czas się przyzwyczajać...
Przykro miNiestety znów test negatywny. Chyba czas się przyzwyczajać...
kolor nadzieji
Przykro mi[emoji17] ściskam mocno[emoji3590]
Niestety znów test negatywny. Chyba czas się przyzwyczajać...
Czyli procedura od poczatku? Znana jest przyczyna, ktora mozna podreperowac?Tak niestety. Udało się pobrać 9 komorek z czego 8 dojrzałych. Prawidłowo zapłodniło się 5 z czego był transwer 5dnilwej blastki nbez efektu. Wszystkie pozostałe zatrzymały się w 6 dobie
No tak jak pisałam słabsze komórki dieta na poprawę plus dieta dla IO bo insulina może uposledzac komórki i u mnie to najprędzej mogło by być toCzyli procedura od poczatku? Znana jest przyczyna, ktora mozna podreperowac?
Przykro miNiestety znów test negatywny. Chyba czas się przyzwyczajać...
Ale nie poddawaj się w końcu się uda bez walki nie ma zwycięstwa.
A jaka jest u Was przyczyna?
reklama
Kolendra29
trzymaj się będzie dobrze!Niestety znów test negatywny. Chyba czas się przyzwyczajać...
Podziel się: