reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny ja mam pytanie do dziewczyn które brały tylko zastrzyk z orvitelle. Czy miałyście przez to opóźnioną @ ? Dziś powinnam dostać a wogole nie czuje tego (mam tylko więcej wodnistego śluzu) ciąża nie wchodzi w grę bo 14 byłam u gin i powiedziała że @ nadchodzi. Tak już ładnie regularnie miałam nosz....
U mnie zastrzyk nie opóźnił @

reklama
U mnie w normie od owu okres po 14 dniach
Hej dziewczyny ja mam pytanie do dziewczyn które brały tylko zastrzyk z orvitelle. Czy miałyście przez to opóźnioną @ ? Dziś powinnam dostać a wogole nie czuje tego (mam tylko więcej wodnistego śluzu) ciąża nie wchodzi w grę bo 14 byłam u gin i powiedziała że @ nadchodzi. Tak już ładnie regularnie miałam nosz....

A długo się staracie?
Tak na.powaznie to cztery miechy, ale przed tym uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia nawet w owulację i nic nie zaskoczyło, co prawda stosunek przerywany ale mimo wszystko i teraz zaczynamy się zastanawiać co się dzieje nie tak 🙄
Powiem tak z ta ciąża jest jak z loteria 😛 tzn pewnie nie u wszystkich Ale jak słyszę to coraz częściej wygrany los 🙂 u nas też niby wszystkie badania super A tu nic I w końcu wyszlo że śluz nie taki. Pamiętaj że z zachodzeniem w ciążę czy też plodnoscia jest jak z alergią nie masz jej A za tydzień jesteś uczulona. Więc mimo że Ty masz dzieciątko i on mogło coś się zadziac dlatego warto to sprawdzić. A może być równie dobrze tak że wszystko jest ok tylko jak się bardzo chce to niestety nie przychodzi to tak łatwo 🙂
Bardzo dobrze powiedziane, zgadzam się z Twoją wypowiedzią :) może po prostu nie wyjść i nie wiadomo dlaczego... 🤷 Ja mam hormony w porządku, owulacja jest, tarczyca zdrowa a i tak nie wychodzi 🤦

19.10: @kolor nadzieji - wizyta przed krio[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
24.10: @Kolendra29 - kwalifikacja do ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
16.11: @izzy_j - 1 monitoring przed ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
28.10: @dobrawola - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
30.10: @eij - testowanie po 2 AID[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
30.10: @Tysiajm08 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

2020:
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

2021:
18.02: @Motylkowo - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
27.03: @PałkaZapałka - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.04: @Asia34 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

"Żyj i daj życie"[emoji3590][emoji188]

Dziewczynki miłego poniedziałku wam życzę[emoji4][emoji3590]

Może to dobrze. @Asia34 o ile się nie mylę pisała że nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży a udało się więc lepiej nie stresować się nic nie czujesz 🙂 trzymam mocno kciuki żeby ta końcówka października była dla nas wszystkich szczęśliwa 🤗
Dokładnie @dobrawola u mnie nie było totalnie żadnych objawów, także nastaw się pozytywnie :)

Oby;) Ogólnie mam dziś parszywy humor.. wszystko mnie kurza i jestem załamana. Chyba będę odpuszczać wizyty w klinice i wogle bo chyba już zaczyna mnie porostu na to nie stać. Oszczędności się powoli konczą. ;(

reklama
Ja przy tej próbie też się nie nastawiam w ogóle🙄 szczerze to nawet zapominam że zabieg miałam😁 poczekamy zobaczymy, bez spiny, co miało się zadziac to się zadziało i już nie mam na to wpływu 😉
Ja przy żadnej się nie nastawiałam ale jak przyszło do testowania to byłam mega nastawiona na pozytyw. Później było tylko gorzej.

Do góry