reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Testuje 28.10. Poprzednie cykle mnóstwo objawów ciązowych a teraz nic kompletnie mimo brania duphastonu..
Może to dobrze. @Asia34 o ile się nie mylę pisała że nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży a udało się więc lepiej nie stresować się nic nie czujesz 🙂 trzymam mocno kciuki żeby ta końcówka października była dla nas wszystkich szczęśliwa 🤗

reklama
Poszukam w dokumentach które dostałam z kliniki bo tam chyba wypisali przypadki w które kwalifikuja do inseminacji. Jak znajdę to wrzucę ci scereen

Załączniki

• Screenshot_20201018-104854.png
    Screenshot_20201018-104854.png
    151,1 KB · Wyświetleń: 47
Skorzystam na pewno :) a jeszcze zapytam odnosnie ceny, jest ona podana za sam zabieg prawda. Te wszystkie badania które muszę wykonać robię prywatnie na własna rękę tak? 🤔
Niestety tak. Ja wydałam za pierwszym razem za całą procedurę 5500 zł. W tą cenę wchodzą badania krwi hormonalne, infekcyjne, biocenoza, drożność jajowodów, koszt samych wizyt, USG piersi, cytologia, wymaz na covid plus leki i zabieg. Z tym że ja miałam nasienie dawcy więc sam zabieg miałam droższy bo musiałam za nasienie zapłacić jeszcze. Ale nie sugeruj się do końca moją cena bo u Ciebie to może być zupełnie inaczej. Może jakieś inne badania będziesz jeszcze miała albo może części nie będziesz musiała mieć. Ale prawda taka że musisz liczyć się z kosztami.... Druga próba już wyszła taniej bo badania miałam aktualne 😉

Hej dziewczyny! Mam pytanko do Was, tylko błagam się zjedzcie mnie 🙏 jakie są wskazania do inseminacji? Są jakieś konkretne przesłanki do tego? Np. ileś tam czasu trzeba się starać, albo jakieś poważne schorzenia itd. trzymam kciuki za wszystkie staraczki o ⏸ 🤞🤞🤞
Wiem że na stronie invicta jest opis jakie czynniki wpływają na wskazania do inseminacji. U nas była wrogość śluzu Ale wiem że też jakość nasienia itp. Może być wskazaniem. Widziałam fajny filmik na Youtube Pana doktora z kliniki Bocian dotyczący inseminacji polecam fajnie rozjaśnia niektóre wątki 🤗😊 A I uważam że nie ma głupich pytań. Więc się nie martw. Kto nie pyta ten nie myśli, A obaw jest mnóstwo i pytań. 😘 powodzonka 💪

Niestety tak. Ja wydałam za pierwszym razem za całą procedurę 5500 zł. W tą cenę wchodzą badania krwi hormonalne, infekcyjne, biocenoza, drożność jajowodów, koszt samych wizyt, USG piersi, cytologia, wymaz na covid plus leki i zabieg. Z tym że ja miałam nasienie dawcy więc sam zabieg miałam droższy bo musiałam za nasienie zapłacić jeszcze. Ale nie sugeruj się do końca moją cena bo u Ciebie to może być zupełnie inaczej. Może jakieś inne badania będziesz jeszcze miała albo może części nie będziesz musiała mieć. Ale prawda taka że musisz liczyć się z kosztami.... Druga próba już wyszła taniej bo badania miałam aktualne 😉
Rozumiem, u mnie dawca jest mój przyszły mąż ;) część badań mam porobionych, ale i tak widzę że trzeba się liczyć z paroma tysiącami :) dziękuję Ci bardZo za odpowiedź i życzę ⏸️ 🤞🤞🤞

reklama
Do góry