Przepraszam :* Nie wiedziałamU nas nie ma możliwości " poprawienia" w domu bo korzystamy z mężem z nasilenia dawcy
reklama
eij
Fanka BB :)
Nasienia miało być , ah ten słownikU nas nie ma możliwości " poprawienia" w domu bo korzystamy z mężem z nasilenia dawcy
eij
Alez nie przepraszaj, nie masz za coPrzepraszam :* Nie wiedziałam
My ogólnie mamy taki plan:
Do 6 x IUI. Czyli jeszcze 3 próby. Później dluuga przerwa i naturalne starania może z monitoringiem aby stwierdzić najlepszy czas. I jak będzie się zbliżać u mnie 40 to in vitro A jak się nie uda to adopcja.
Do 6 x IUI. Czyli jeszcze 3 próby. Później dluuga przerwa i naturalne starania może z monitoringiem aby stwierdzić najlepszy czas. I jak będzie się zbliżać u mnie 40 to in vitro A jak się nie uda to adopcja.
kolor nadzieji
Kochana zastanów się czy 6 iui ma sens z każdą kolejną próbą szansę maleją moim zdaniem 3 iui to maks bo skoro 3 razy się nie udały to coś znaczy i szkoda pieniędzy i czasu warto ruszyć dalej i starać się z pomocą czegoś innego. Ja z perspektywy czasu cieszę się że miałam tylko 3 iui i że teraz spróbowałam ivf i że akurat ta metoda się uda bo ma lepszą skuteczność niż iui.
My ogólnie mamy taki plan:
eij
Moja klinika tez zaleca 3 próby max, bo jak nie idzie to trzeba szukać innego sposobuKochana zastanów się czy 6 iui ma sens z każdą kolejną próbą szansę maleją moim zdaniem 3 iui to maks bo skoro 3 razy się nie udały to coś znaczy i szkoda pieniędzy i czasu warto ruszyć dalej i starać się z pomocą czegoś innego. Ja z perspektywy czasu cieszę się że miałam tylko 3 iui i że teraz spróbowałam ivf i że akurat ta metoda się uda bo ma lepszą skuteczność niż iui.
Kurcze na in vitro nie jestem gotowa psychicznie i napewno nie finansowo( narazie). Myślałam że temat in vitra jest jest daleki ponieważ tak naprawdę nie ma żadnych przeciwwskazań do zajścia w ciążę tylko poprostu nie wychodzi.Moja klinika tez zaleca 3 próby max, bo jak nie idzie to trzeba szukać innego sposobu
Masz rację ale nawet jeżeli jedyna podstawa do wykonania in vitro jest to że poprostu się nie udaje? Z Nami niby wszystko ok tylko poprostu nie chce zaskoczyćKochana zastanów się czy 6 iui ma sens z każdą kolejną próbą szansę maleją moim zdaniem 3 iui to maks bo skoro 3 razy się nie udały to coś znaczy i szkoda pieniędzy i czasu warto ruszyć dalej i starać się z pomocą czegoś innego. Ja z perspektywy czasu cieszę się że miałam tylko 3 iui i że teraz spróbowałam ivf i że akurat ta metoda się uda bo ma lepszą skuteczność niż iui.
eij
U mnie na papierze też wszystko w najlepszym porządku, nasienie dawcy więc też najlepiej wyselekcjonowane, a mimo to nie udało się. Ja mam plan 3 razy, może 4 max i odpuszczam. Nie stać mnie na in vitro dlatego tego nie biorę w ogóle pod uwagę.Kurcze na in vitro nie jestem gotowa psychicznie i napewno nie finansowo( narazie). Myślałam że temat in vitra jest jest daleki ponieważ tak naprawdę nie ma żadnych przeciwwskazań do zajścia w ciążę tylko poprostu nie wychodzi.
reklama
Zawsze myślałam że inseminacja nasieniem dawcy częściej się udaje.. ajU mnie na papierze też wszystko w najlepszym porządku, nasienie dawcy więc też najlepiej wyselekcjonowane, a mimo to nie udało się. Ja mam plan 3 razy, może 4 max i odpuszczam. Nie stać mnie na in vitro dlatego tego nie biorę w ogóle pod uwagę.
Podziel się: