reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Może i wcześniej ale test bardzo czuły i podobno po tyg już wyłapuje hormon. Wiem że lepiej byłoby poczekać ale ciekawość niestety wygrała. Dla mnie to już 3 inseminacja i przy dwóch pierwszych też robiłam po 6-7 dniu no i niestety dupa...miałam nadzieję że po 9 dniu będzie chociaż cień kreski....
Rozumiem, mnie też czasami ponoszą emocje 😉 ale nie sugeruj sie tak bardzo że nie zobaczyłaś drugiej kreski, zrób test z krwi.

reklama
Dziś rano znów lekkie plamienie tzn. Bardziej lekko brązowy śluz na papierze po siku ale minimalne ilości. W nocy ból brzucha jak na okres ale slabszy i straszna zgada. Po nocy dość sporo pryszczy na twarzy;(( i praktycznie ciągły ból piersi. Test baardzo blada kreska praktycznie nie widoczna i po dłuższym czasie. W środę oststni dzień co mam brać duphaston i trochę się boje go odstawić...

Dziś rano znów lekkie plamienie tzn. Bardziej lekko brązowy śluz na papierze po siku ale minimalne ilości. W nocy ból brzucha jak na okres ale slabszy i straszna zgada. Po nocy dość sporo pryszczy na twarzy;(( i praktycznie ciągły ból piersi. Test baardzo blada kreska praktycznie nie widoczna i po dłuższym czasie. W środę oststni dzień co mam brać duphaston i trochę się boje go odstawić...
Najlepiej skontaktuj się z gin. Ale wygląda to dobrze :) Trzymam kciuki :)

Ja też uważam że najlepiej skontaktować się z ginekologiem 😉 i wygląda mi na powodzenie 🥰

reklama
Do góry