reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]
Valused :)

reklama
Cześć Kochane wiecie co ten cykl jest tak dziwny 4 dni po owulacji czyli w 18dc tak zaczęły mnie boleć jajniki ciągnięcia klocia i trzymają do teraz czyli 3 dzien z rzędu miała któraś z Was takie dolegliwości w swoim cyklu?

A ziołowe środki? Herbatki na wyciszenie i relax, świeczki, dobra książka czy ogólnie to co sprawia przyjemność i przy czym myśli Ci się pozytywnie?

Dziewczyny dupa blada... :( dziś jednak nie wytrzymałam i zrobiłam test, 1 kreska i nawet cienia 2. Może ja mam cholera jakąś wędrującą tą owulację....chociaż zawsze było w punkt...albo muszę podjąć inne działania bo na 4 inseminację już chyba nie mam sił....

Dziewczyny dupa blada... :( dziś jednak nie wytrzymałam i zrobiłam test, 1 kreska i nawet cienia 2. Może ja mam cholera jakąś wędrującą tą owulację....chociaż zawsze było w punkt...albo muszę podjąć inne działania bo na 4 inseminację już chyba nie mam sił....
Robiłas test ciążowy czy owulacyjny? Bo gubię się już w tych wszystkich historiach tyle nas tu jest 😉

No alkohol to na mnie działa wręcz odwrotnie[emoji12] więc wolę coś z leków a medytacja joga to chyba by zadziałała na chwilkę.
No ja niestety nie mam. Mi na uspokojenie zawsze pomagał alkohol[emoji6][emoji1] oczywiście w rozsądnych ilościach ale to raczej odpada. A może medytacja? Joga?

No właśnie chce włączyć ziołowe srodki. Bo chodzi o to że w domu czymś się zajmę i jest ok najgorzej jest podczas jazdy i jak gdzieś jestem to odrazu mi się włącza podświadomość i nie mogę sobie z nią poradzic
A ziołowe środki? Herbatki na wyciszenie i relax, świeczki, dobra książka czy ogólnie to co sprawia przyjemność i przy czym myśli Ci się pozytywnie?

Nie zapijam tylko źle się czuje od alkoholu i poprostu go nie pije. No właśnie niewiem co się dzieje od połowy sierpnia źle się czuje mam wrażenie że jest mi słabo mam odruch wymiotny serce mi wali i w środku cała drze tak jak bym się czymś stresowała bała się jakiś lęk miała a właściwie niczym się nie stresuje nie denerwuje niewiem czym to jest spowodowane może tymi wszystkimi lekami co bralam i do tego mam wrażenie że choroba lokomocyjna mi wróciła bo w samochodzie jest mi najgorzej cała drogę nawet jak jadę 3 km do sklepu muszę patrzeć w telefon bo inaczej jest mi słabo i odrazu mnie panika łapie że za chwilę przytomność stracę. Okropne uczucie i dlatego chcę się wspomóc czymś ziołowym uspokajajacym.
Oki, czyli zapijasz na smutno [emoji12] a co się zadziało że tak Ci źle?

reklama
Do góry