Mi może dzisiaj ograniczy dupka i dopochwowe, bo mam nadzieje, że po krwiaki już totalnie nie ma śladu. Leci ten czas leci, a kilka dni przed wizytą i tak się stresuje. U nas za 2 tyg prenatalne już się nie mogę doczekaćU mnie już 13+5 i mdlosci dalej są a czasem i wymioty. Odstawiłam luteinę i kwas foliowy, ktory miałam dodatkowo przepisany bo lekarz powiedział że już mogę, więc biorę tylko witaminki. Jestem po prenatalnych i pappa i ryzyko jest bardzo niskie więc myślę że wszystko ok. Kolejna wizyta za 2 tygodnie i strasznie mi się dluzy ten czas od wizyty do wizyty trzymam kciuki za dzisiejsza wizytacje
reklama
@Kolendra29 Kochana byłaś robić Bete ?
PałkaZapałka
Fanka BB :)
No właśnie zadaj sobie to samo w drugą stronę, dlaczego by miało nie wyjść? Ja też im bliżej daty testowania tym bardziej byłam na nie.Ale wam zazdroszczę dziewczyny ja testowanie dopiero w środę ale tak jak byłam dobrych myśli na początku tak teraz im bliżej testowania tym bardziej się boję że nie wyszło, no bo dlaczego miałoby wyjść skoro to dopiero moja pierwsza IUI wiem że głupio gadam i wszystko się jeszcze może zdarzyć ale tak mnie jakoś wzięło
Kolendra29
Zbieram się właśnie@Kolendra29 Kochana byłaś robić Bete ?
Trzymam kciuki z całych sił i jestem dobrej myśli czekam na znak!Zbieram się właśnie
eij
Masz rację, tym bardziej że zaraz po zabiegu miałam USG i pani doktor powiedziała że pęcherzyk własnie pęka ale ten stres jest już wbudowany w naszą psychikę i nic nie poradzimyNo właśnie zadaj sobie to samo w drugą stronę, dlaczego by miało nie wyjść? Ja też im bliżej daty testowania tym bardziej byłam na nie.
eij
Czekamy czekamyZbieram się właśnie
eij
Życzę powodzenia z całego serca żeby ten ostatni raz był udanyCześć dziewczynki, jestem tu nowa. Moja "przygoda" z IUI (właściwie to AID) w skrócie:
1 IUI - ciąża biochemiczna
2 IUI - nieudana
3 IUI - nieudana
4 IUI - nieudana
5 IUI - nieudana
6 IUI ... testujemy 26.09.
reklama
dziękuję ciągle doszukuję się jakichś objawów... zaraz zwariuję! na szczęście już tylko 2 dni do testowaniaŻyczę powodzenia z całego serca żeby ten ostatni raz był udany
Podziel się: