reklama
Adziunia
Fanka BB :)
Cisza...od 2h siedzę na kanapie z tel. w reku i wysyłam jak debil maile o kontakt do kliniki. Infolinia nie ma dostępu do tych danych, a do opiekuna nie można dostać nr telefonu, można tylko słać maile. Zaraz mnie coś trafi. Zero szacunku do ludzi, którzy przeżywają życiowe dramaty przy całej tej sytuacji.
@Adziunia jak Kochana zarodki?
To jest straszne. Ale jeszcze trochę cierpliwości. Moich wyników też nie maCisza...od 2h siedzę na kanapie z tel. w reku i wysyłam jak debil maile o kontakt do kliniki. Infolinia nie ma dostępu do tych danych, a do opiekuna nie można dostać nr telefonu, można tylko słać maile. Zaraz mnie coś trafi. Zero szacunku do ludzi, którzy przeżywają życiowe dramaty przy całej tej sytuacji.
Adziunia
O ktorej mają byc?
To jest straszne. Ale jeszcze trochę cierpliwości. Moich wyników też nie ma [emoji25]
Zawsze były kole 13-14O ktorej mają byc?
PałkaZapałka
Cieprliwosci dziewczyny, może taki dziki dzień dzisiaj
Adziunia
O matko...nie wiem co napisać...trzymaj się Tolka;*;(
U mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
Artemida90
Przykro mi niestety trzeba będzie pogłębić diagnostykę. To ze zarodki padły to może być właśnie problemem z zajściem w ciąże, najczęściej problem z nasieniem - czynnik męski załącza się po 3dobie hodowaniaU mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
reklama
Bardzo bardzo mi przykro...nie poddawaj się po pierwszej próbie, zawsze można spróbować moze z innym lekarzem, inna klinika albo inna metoda np. Icsi. Jescze duzo różnych moiwosci przed Tobą i na pewno się uda. Trzymaj się dzielnie KochanaU mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
Podziel się: