reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cisza...od 2h siedzę na kanapie z tel. w reku i wysyłam jak debil maile o kontakt do kliniki. Infolinia nie ma dostępu do tych danych, a do opiekuna nie można dostać nr telefonu, można tylko słać maile. Zaraz mnie coś trafi. Zero szacunku do ludzi, którzy przeżywają życiowe dramaty przy całej tej sytuacji.
@Adziunia jak Kochana zarodki?

Cisza...od 2h siedzę na kanapie z tel. w reku i wysyłam jak debil maile o kontakt do kliniki. Infolinia nie ma dostępu do tych danych, a do opiekuna nie można dostać nr telefonu, można tylko słać maile. Zaraz mnie coś trafi. Zero szacunku do ludzi, którzy przeżywają życiowe dramaty przy całej tej sytuacji.
To jest straszne. Ale jeszcze trochę cierpliwości. Moich wyników też nie ma 😪

reklama
U mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
Bardzo bardzo mi przykro...nie poddawaj się po pierwszej próbie, zawsze można spróbować moze z innym lekarzem, inna klinika albo inna metoda np. Icsi. Jescze duzo różnych moiwosci przed Tobą i na pewno się uda. Trzymaj się dzielnie Kochana

Do góry