reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Byłam dzisiaj na monitoringu, 9dc a jeden pęcherzyk ma już 28 mm, czytam ze to nie za dobrze, pobrali mi krew i będą dzwonić po wynikach co dalej.

reklama
Byłam dzisiaj na monitoringu, 9dc a jeden pęcherzyk ma już 28 mm, czytam ze to nie za dobrze, pobrali mi krew i będą dzwonić po wynikach co dalej.
A bylaś stymulowana? Ja miałam ten sam problem w każdym cyklu, ale trochę lżej - miałam w 11dc pęcherzyki po 26mm, dlatego teraz chce podejść na naturalnym cyklu i zobaczyć co się wydarzy.

A może błąd laboratorium...? Też mi ciężko w to uwierzyć, ze tak od razu wszystkie...
Niby tak ale podlamalam się tymi zarodkami trudno mi zrozumieć zew dzień transweru były jeszcze wszystkie a dzień po ani jednego[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]więc nie sądzę by ten który dostałam został że mną.. Dzis 7dpt właśnie stoję w laboratorium i chyba z nerwów już mi niedobrze i słabo na samą myśl [emoji25]ale muszę już cokolwiek wiedzieć. Czy chociaż drgneło...

No tak...zrobienie awantury teraz już nic nie da, ale myślę że jeżeli to błąd labo, to możesz być spokojna o tego kropka, którego masz w sobie;) ja czekam o 12:40 będę miała info o zarodkach
No właśnie mi też. Zwłaszcza że hodowla była do 5 doby i wówczas był transwer. Masakra jakaś.

Hej dziewczyny. ja już w domku po hsg.
Jajowody drożne 💪☺️ no chociaż tyle.

Miałam tylko jakiś mocny zrost w kanale szyjki. Lekarka nie mogła się przez niego przebić ale się udalo w końcu i poszło gładko dalej. Ja byłam nieprzytomna po znieczuleniu i już nie widziałam się z lekarka bo poszla na następne zabiegi. Ale będę z nią rozmawiać potem.
Myślicie że ten zrost w kanale szyjki przyczyniał się do moich niepowodzen?

reklama
Hej dziewczyny. ja już w domku po hsg.
Jajowody drożne 💪☺ no chociaż tyle.

Miałam tylko jakiś mocny zrost w kanale szyjki. Lekarka nie mogła się przez niego przebić ale się udalo w końcu i poszło gładko dalej. Ja byłam nieprzytomna po znieczuleniu i już nie widziałam się z lekarka bo poszla na następne zabiegi. Ale będę z nią rozmawiać potem.
Myślicie że ten zrost w kanale szyjki przyczyniał się do moich niepowodzen?
Myślę że mogło mieć to wpływ ponieważ droga do jajeczka była utrudniona 😉 ale poczekaj na rozmowę z lekarzem i wszystkiego się dowiesz 😉 cieszę się że już po 😉 jak się czujesz?

Do góry