reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Myślę że mogło mieć to wpływ ponieważ droga do jajeczka była utrudniona 😉 ale poczekaj na rozmowę z lekarzem i wszystkiego się dowiesz 😉 cieszę się że już po 😉 jak się czujesz?
A w sumie dobrze. Lekko krwawię ale.to od przerwania tego zrostu najprawdopodobniej. Brzuch mnie nie boli. Leżałam dwie godziny w pozabiegowym bo ja miałam znieczulenie ogólne. Nie narkoza ale relanium i coś tam jeszcze więc jestem taka trochę przymulona cały czas :D

reklama
A w sumie dobrze. Lekko krwawię ale.to od przerwania tego zrostu najprawdopodobniej. Brzuch mnie nie boli. Leżałam dwie godziny w pozabiegowym bo ja miałam znieczulenie ogólne. Nie narkoza ale relanium i coś tam jeszcze więc jestem taka trochę przymulona cały czas :D
No to dobrze 😉 przynajmniej teraz wiesz na czym stoisz 😉 i zaczniecie starania 🥰 ale planujecie naturalnie czy inseminacja?

Takie :)

Załączniki

• FCC1BF84-529C-4033-87C9-DA84BB13BCE5.jpeg
    FCC1BF84-529C-4033-87C9-DA84BB13BCE5.jpeg
    52,4 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry