reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O matko 😱 to też sporo przeszła. A kiedy Masz termin? U nas trochę inna bajka, bo się wystraszylam że może za mała dawkę Dostalam ale on wie co robi... U nas owulacja jest, jajeczka rosnąl, pękają, nasienie jest dobre, ale mój śluz nie toleruje plemników męża ☹ pierwsza inseminacja udana w czerwcu ale niestety w sierpniu stracona ciąża i teraz Zaczynamy od nowa tylko z innymi lekami...
Termin teoretycznie na 4.10 ale ze względu na cukrzyce ciążowa i zbyt szybki przyrost wagi maluszka chcą wywołać poród tydzień albo 2 tyg szybciej żeby nie było komplikacji przy naturalnym porodzie. Także możliwe ze już pod koniec września się zobaczymy 😊

reklama
Termin teoretycznie na 4.10 ale ze względu na cukrzyce ciążowa i zbyt szybki przyrost wagi maluszka chcą wywołać poród tydzień albo 2 tyg szybciej żeby nie było komplikacji przy naturalnym porodzie. Także możliwe ze już pod koniec września się zobaczymy 😊
Ale super 🥰 gratuluję i trzymam kciuki 😁 a znacie płeć? 🥰

reklama
Tolka jak tam się czujesz? Super, że chociaż Ciebie ta hiperstymulacja nie dopadła i mogłaś przyjąć kropka;)
Niby tak ale podlamalam się tymi zarodkami trudno mi zrozumieć zew dzień transweru były jeszcze wszystkie a dzień po ani jednego😭😭😭😭więc nie sądzę by ten który dostałam został że mną.. Dzis 7dpt właśnie stoję w laboratorium i chyba z nerwów już mi niedobrze i słabo na samą myśl 😪ale muszę już cokolwiek wiedzieć. Czy chociaż drgneło...

Do góry