reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Rewelacja;)
Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia[emoji846]

Czy sa tu jakies dziewczyny, ktorym nie udalo sie zajsc w ciaze z invitro albo wyszlo dopiero za 2 czy 3 razem?
Przygotowuje sie psychicznie. Zdecydowalismy sie na invitro za 2 miesiace.

Czy sa tu jakies dziewczyny, ktorym nie udalo sie zajsc w ciaze z invitro albo wyszlo dopiero za 2 czy 3 razem?
Przygotowuje sie psychicznie. Zdecydowalismy sie na invitro za 2 miesiace.
Polecam wątek „kto po in vitro” tam dziewczyny przeszły Na prawdę sporo. Dużo zależy od problemu, jakie są ogólne problemy żeby zajsc w ciąże.

reklama
Hej dziewczyny, ja mam dola przez obecny cykl, miała być 3 IUI a nie będzie nic.. Pęcherzyki mi tym razem bardzo wolno rosły, klinika, w której byłam się zorientować w temacie in vitro powiedziała, że mam za słaba stymulacje u swojej obecnej lekarki.. Wczoraj byłam na kontroli i cykl został przerwany, dostałam dupka i mam czekać na okres.. Gdyby nie to że wyniki kariotypow dopiero 25 września to bym zaczęła kolejny cykl od razu z in vitro..

Do góry