Kolendra29
Fanka BB :)
Ile dni po duphastonie dostajecie okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 3 dzieńIle dni po duphastonie dostajecie okres?
Będzie dobrze, uda się tylko trzeba wierzyćJa wczoraj miałam druga iui. Jak się nie uda to bedzie nasza ostatnia próba i bedziemy podchodzic do in vitro. Mamy malo materiału po preparatyce wiec iui daje nam marne szanse na sukces. Z tego też powodu nie nastawiam się, że sie uda w tym cyklu - zrobienie bety bedzie raczej formalnością zeby móc odstawić leki. Cuda sie zdarzają co prawda, ale jednak bardzo rzadko... A swoją drogą plamilyscie może po iui? Ja po pierwszej nic a teraz mam drobne plamienie...
Moja siostra kupiła sobie glukozę o smaku truskawkowym i mówiła że nawet dobra byłaJa jutro muszę zrobić krzywą cukrową mam nadzieje, że to nie zaszkodzi, bo jednak 2 godziny siedzenia...
Nie mam w ogóle apetytu, wręcz mdłości, a tutaj tyle tej glukozy trzeba wypić... blee
Ja mam cytrynową to już nawet nie o to chodzi, przeżyje, tylko boje się z tym krwiakiem tyle tam siedzieć ...Moja siostra kupiła sobie glukozę o smaku truskawkowym i mówiła że nawet dobra była
Asiu pilnuj by dobrze Ci probówki opisywali;DJa jutro muszę zrobić krzywą cukrową mam nadzieje, że to nie zaszkodzi, bo jednak 2 godziny siedzenia...
Nie mam w ogóle apetytu, wręcz mdłości, a tutaj tyle tej glukozy trzeba wypić... blee