Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
No i super[emoji3590] mówiłam że będzie dobrze[emoji847]
Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia[emoji846]
Dziękuję za każde słowo wsparciaNo i super[emoji3590] mówiłam że będzie dobrze[emoji847]
kolor nadzieji
Kochana po to tu jesteśmy[emoji3590][emoji16]
Dziękuję za każde słowo wsparcia [emoji846]
PałkaZapałka
Masz 5 jaj! cudownie cudownieWięc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia
eij
No może tego wina nie za dużo+ czekolad, wina, ciastek
eij
RewelacjaWięc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia
Super, ładnych 5 bąbelkówWięc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia
Mam do Was pytanie, od wczoraj jestem na zwolnieniu. Od 1,5 tygodnia mam stan podgorączkowy,odczuwam totalne zmęczenie i senność. Chodzę spać o 19.00, wstaję i najchętnie położyłabym się znowu. Lekarz zasugerował zmiany hormonalne po przyjęciu ovitrelle. Miałyście może tak ? trochę mnie to przeraziło bo przede mną jeszcze kilka prób z ovitrelle a nie chciałabym miesiąc w miesiąc tak się czuć :-(
reklama
kolor nadzieji
Ja wielokrotnie brałam ovitrelle i nigdy mi się nic nie działo może masz uczulenie na któryś ze składników leku.
Mam do Was pytanie, od wczoraj jestem na zwolnieniu. Od 1,5 tygodnia mam stan podgorączkowy,odczuwam totalne zmęczenie i senność. Chodzę spać o 19.00, wstaję i najchętnie położyłabym się znowu. Lekarz zasugerował zmiany hormonalne po przyjęciu ovitrelle. Miałyście może tak ? trochę mnie to przeraziło bo przede mną jeszcze kilka prób z ovitrelle a nie chciałabym miesiąc w miesiąc tak się czuć :-(
Podziel się: