reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Rewelacja;)
Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiem kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia[emoji846]

Czy sa tu jakies dziewczyny, ktorym nie udalo sie zajsc w ciaze z invitro albo wyszlo dopiero za 2 czy 3 razem?
Przygotowuje sie psychicznie. Zdecydowalismy sie na invitro za 2 miesiace.

Czy sa tu jakies dziewczyny, ktorym nie udalo sie zajsc w ciaze z invitro albo wyszlo dopiero za 2 czy 3 razem?
Przygotowuje sie psychicznie. Zdecydowalismy sie na invitro za 2 miesiace.
Polecam wątek „kto po in vitro” tam dziewczyny przeszły Na prawdę sporo. Dużo zależy od problemu, jakie są ogólne problemy żeby zajsc w ciąże.

reklama
Hej dziewczyny, ja mam dola przez obecny cykl, miała być 3 IUI a nie będzie nic.. Pęcherzyki mi tym razem bardzo wolno rosły, klinika, w której byłam się zorientować w temacie in vitro powiedziała, że mam za słaba stymulacje u swojej obecnej lekarki.. Wczoraj byłam na kontroli i cykl został przerwany, dostałam dupka i mam czekać na okres.. Gdyby nie to że wyniki kariotypow dopiero 25 września to bym zaczęła kolejny cykl od razu z in vitro..

Do góry