Adziunia
Fanka BB :)
Ooo to widzę, że u mnie ostrożnie podeszli do tematu... pewnie się bali jak zareaguje - ja 150
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam dokładnie były klucia pod koniec stymulacji i najgorzej bylo ostatniego dnia przed punkcja. Po Ovitrelle. Ogornie stymula je przeszłam uważam bardzo dobrze za to dziś totalna rozsypkaDziewczyny, ja dzisiaj mam 5 dzień stymulacji ifv. Czuję się bardzo dobrze. Kiedy zaczęły się u Was bóle w jajnikach?
Nie pamiętam dokładnie były klucia pod koniec stymulacji i najgorzej bylo ostatniego dnia przed punkcja. Po Ovitrelle. Ogornie stymula je przeszłam uważam bardzo dobrze za to dziś totalna rozsypka [emoji24][emoji24][emoji24]
Ale mówiłaś że masz wysokie AMH o ile pamiętam jeśli czegoś nie pomyliłamOoo to widzę, że u mnie ostrożnie podeszli do tematu... pewnie się bali jak zareaguje - ja 150
Ale mówiłaś że masz wysokie AMH o ile pamiętam jeśli czegoś nie pomyliłam
Psychicznie. Boję się że nic się nie zaplodni albo komórki nie będą się nadawałyW związku z bólami czy psychicznie?
To muszą być ostrożni a kiedy masz podgląd co tam Wychodowalaś?Dokładnie, amh 6,6
Psychicznie. Boję się że nic się nie zaplodni albo komórki nie będą się nadawały [emoji24][emoji24][emoji24]
To muszą być ostrożni a kiedy masz podgląd co tam Wychodowalaś?
Trzymam kciukiW poniedziałek rano myślę że punkcja najpóźniej w czwartek